Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

ΘΑ ΦΑΣ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ... ΛΑΜΟΓΙΟ ΧΟΝΤΡΕ

       ΓΙΑ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ





 "Στο χωριό δεν τον θέλουν, αυτός ψάχνει να βρει του παππά το σπίτι", όπως έλεγε η θεία μου η Ελπινίκη

Εκτενή δήλωση στα ΜΜΕ ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων έκανε ο Πάνος Καμμένος, δίνοντας το στίγμα της προεκλογικής στρατηγικής του κόμματος. Ο απερχόμενος υπουργός Άμυνας ζήτησε από τους πολίτες να επιλέξουν ανάμεσα σε μια μονοκομματική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και σε μια συγκυβέρνηση με τους ΑΝ.ΕΛ που θα εγγυάται τη σταθερότητα και ορισμένα ευαίσθητα για τους συντηρητικούς ψηφοφόρους θέματα.

Στη δήλωσή του ο Πάνος Καμμένος επεχείρησε να εξηγήσει γιατί το κόμμα του υπερψήφισε την επαχθή συμφωνία που όπως παραδέχθηκε, περιέχει μέτρα που βρίσκονται σε πλήρη αντίθεση με τις θέσεις των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Τόνισε πως «δεν υπήρχε άλλη λύση», γιατί η άλλη λύση ήταν η άτακτη χρεωκοπία.

Στις συνέπειες μιας τυχόν μη ψήφισης της συμφωνίας, ο Πάνος Καμμένος συμπεριέλαβε την υλοποίηση του προγράμματος μοιράσματος των Σύρων προσφύγων στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. «Θα είχαμε να διαχειριστούμε 3 εκατ. πρόσφυγες» είπε ο αρχηγός των ΑΝ.ΕΛ.
 
Ο Πάνος Καμμένος έπλεξε το εγκώμιο των υπουργών που προέρχονταν από το κόμμα του, λέγοντας πως ήταν οι καλύτεροι στα υπουργεία τους. Εγκαινιάζοντας την προεκλογική εκστρατεία ανακοίνωσε πως ο Τέρενς Κουίκ θα είναι επικεφαλής της εκστρατείας.
 
ΦΩΤΟ: ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, eurokinissi
http://www.koutipandoras.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ