Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

TI NOHMA EIXE TΩΡΑ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ;


ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ "ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ "ΟΧΙ" ... 
ΤΟΝ ΑΘΕΟ ΑΛΕΞΗ

Συνάντηση Τσίπρα με τον Αρχιεπίσκο Αναστάσιο !!!!!



ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ

Στο σημαντικό έργο που επιτελεί ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας σε θρησκευτικό αλλά και σε κοινωνικό επίπεδο αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας υποδεχόμενος στο Μέγαρο Μαξίμου τον Αρχιεπίσκοπο Τιράνων Δυρραχίου και Πάσης Αλβανίας κ. Αναστάσιο. Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε επίσης στον σημαντικό ρόλο του Αρχιεπισκόπου στην Αλβανία και ως ηγέτη της ορθόδοξης κοινότητας.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος ευχήθηκε στον Πρωθυπουργό να έχει φώτιση για κριτική σκέψη και δύναμη για σωστές αποφάσεις και αναφέρθηκε στη φράση του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη ‘εμείς οι Έλληνες είμαστε τρελοί, αλλά έχουμε θεό φρόνιμο' και επεμβαίνει στις δύσκολες στιγμές.

«Παρακολουθούμε με ενδιαφέρον το έργο σας στην Αλβανία σε όλους τους τομείς», είπε ο Πρωθυπουργός αναφερόμενος στον ρόλο του Αρχιεπισκόπου για την παιδεία και την προστασία του περιβάλλοντος. «Παρακολουθούμε και τον παρηγορητικό σας ρόλο», είπε ακόμη ο Αλέξης Τσίπρας και πρόσθεσε ότι συναντά τον Αρχιεπίσκοπο σε μια δύσκολη στιγμή για τον τόπο για μπορέσει να σταθεί στα πόδια του και να καταφέρει ο λαός να ατενίσει με ελπίδα το μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ