Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕ ΝΩΡΙΣ Ο ΨΕΥΤΟΠΡΟΦΗΤΗΣ ...


ΣΤΗΝΕΙ ΛΕΒΕΝΤΙΚΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙ : 
"ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ"


Π


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΕ ΗΜΑΘΙΑ ΚΑΙ ΣΕΡΡΕΣ ΕΛΕΩ "ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΩΝ ΣΕ ΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ"


Νεποτισμός και οικογενειοκρατία επικρατεί στο κομμα του Εθνοσωτήρα Ψευτοπροφήτη με την γυναίκα του Αναστασία Μεντεσίδου να φημολογείται οτι εκανε την επιλογή των υποψηφίων του κόμματος της Ένωσης Κεντρώων. Μάλιστα καρατομήθηκαν πρόσωπα του στενού κομματικού περιοβάλλοντος του Προέδρου, όπως ο Γιάννης Βερώνης στην Θεσσαλονίκη. 

Μάλιστα φημολογείται ότι η έντονη δυσαρέσκεια και οι αντιδράσεις οργής που προκάλεσε η στάση αυτή του Προέδρου στον κομματικό μηχανισμό της Θεσσαλονίκης  ήταν ο βασικός λόγος που ματαιώθηκε για "τον φόβο των Ιουδαίων" η Συνέντεξη Τύπου του Λεβεντη στην ΔΕΘ.


2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ..ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ...
    ΤΟΤΕ ΨΩΝΙΣΕ ΑΠΟ ΣΒΕΡΚΟ...
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΑΝΙΔΕΟ ΠΑΙΔΑΡΕΛΙ...ΜΕ ΟΣΗ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΤΟ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ...ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΔΡΑ....
    ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΝΑ ΝΙΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ......
    ΑΣ ΜΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ.......ΦΡΑΚΤΗΣ......ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΙΚΑΝΩΝ ..ΑΝΙΚΑΝΩΝ ..ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΩΝ......ΚΑΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε δέν πάμε καλά. Αυτό το οι παιδί δεν μπορεί να μιλήσει και μπορεί νά γίνει και βουλευτής. Ο μεγαλομυστακας λέω. Τον Ιούλιο έτρωγε στο μετόχι ο λεβέντης και ο υποψήφιος μας χτένιζε τα μαλλιά του όλη την ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ