Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ Η ΜΟΜΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ THN ΠΑΡΤH ΤΗΣ κ. ΚΑΜΜΕΝΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Η ΜΟΜΑ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ


ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ 

ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ κ. ΚΑΜΜΕΝΟΥ ;


Οι μπουλντόζες της νέας ΜΟΜΑ έπιασαν δουλειά για τη διάνοιξη του δρόμου 16 χλμ. που συνδέει το Καρκινάγρι με τον Μαγγανίτη, στην Ικαρία.

Στην Ικαρία, η νέα ΜΟΜΑ ανέλαβε την ολοκλήρωση της διάνοιξης του δρόμου που συνδέει το Καρκινάγρι με το Μαγγανίτη (16 χιλιόμετρα), δύο από τους πιο απομακρυσμένους οικισμούς. «Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο κομμάτι, μια πολύ δύσβατη περιοχή, για την οποία δεν έχει επιχειρηθεί μέχρι σήμερα σχετικό έργο από τους φορείς της περιφέρειας» λέει στην «Κ» ο δήμαρχος Ικαρίας κ. Στέλιος Σταμούλος. «Οι κάτοικοι του Τραπάλου, ενός μικρού χωριού δίπλα στο Καρκινάγρι είχαν αφεθεί στην τύχη τους. Για να προσεγγίσουν τον Εύδηλο ήθελαν 2,5 ώρες σε χωματόδρομο, ενώ για την πρωτεύουσα, τον Αγιο Κήρυκο μια ώρα ακόμα». Με την ολοκλήρωση του έργου η απόσταση από τον Αγιο Κήρυκο προς το Καρκινάγρι θα μειωθεί κατά 45 χιλιόμετρα, ενώ θα είναι εφικτός για πρώτη φορά ο οδικός γύρος του νησιού. Μια υποτυπώδης διάνοιξη στο σημείο είχε γίνει πριν από δέκα χρόνια, αλλά με τις μεγάλες κατολισθήσεις του 2010 ο δρόμος εξαφανίστηκε. «Οι στρατιωτικοί μηχανικοί εκτίμησαν ότι είναι πολύ δύσκολο να κατασκευαστούν γεφύρια, οπότε μετέφεραν μαζί τους τρεις σιδερένιες γέφυρες για τα τρία ρέματα». Στα εγκαίνια των εργασιών της πρώτης αυτής αποστολής της ΔΙΔΕΡΓΩΝ, ο υπουργός εκτίμησε ότι σε ένα χρόνο το έργο θα έχει ολοκληρωθεί.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ