Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΥΡΩΛΙΓΟΥΡΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ...



  ... ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΩΣ ΕΠΑΙΤΕΣ ΝΑ ΒΙΑΖΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ  ΠΟΥ "ΜΑΣ ΠΕΤΑΝΕ" ΟΙ ΜΕΡΚΕΛΙΣΤΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ

 
Εκατοντάδες είναι οι μετανάστες που διαμαρτύρονται αυτήν την ώρα στην ουδέτερη ζώνη στην Ειδομένη, στα σύνορα με ΠΓΔΜ.

Η διαμαρτυρία αφορά την απαγόρευση εδώ και δυο μέρες των αρχών της ΠΓΔΜ να περάσουν τα σύνορα της μετανάστες που δεν είναι Ιρακινοί, Αφγανοί και Σύροι.

Οι μετανάστες διαφορετικών
εθνοτήτων διαμαρτύρονται έντονα με πανό και φωνάζοντας συνθήματα, ενώ εκφράζεται ανησυχία για το τι μέλλει γενέσθαι καθώς συνεχώς ο αριθμός των μεταναστών που συγκεντρώνονται αυξάνεται ενώ και οι καιρικές συνθήκες αναμένεται να επιδεινωθούν.



   ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΥΡΩΠΗ "ΕΧΕΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ" ΚΑΙ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ


Την ίδια ώρα ο Πρόεδρος των Σκοπιανών Ιβανώφ
προειδοποιεί απειλώντας την Ελλάδα πως Θα γυρίζουμε πίσω όσους μετανάστες μας γυρίζουν. Η χώρα του, προσέθεσε, θα ακολουθήσει την πρακτική των άλλων ευρωπαϊκών χωρών εφόσον διαχωρίσουν τους πρόσφυγες πολέμου από τους οικονομικούς μετανάστες.





Έτσι 300 Ιρανούς που γύρισε πίσω η Σερβία τους μετέφερε στα σύνορα με την Ελλάδα και έτσι είχαμε το σημερινό πρόβλημα και διαμαρτυρίες στην Ειδομένη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ