Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ "ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ"



  ΟΙ "ΕΥΥΠΟΛΗΠΤΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ" ΚΑΙ "ΤΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ" ΣΤΟ ΣΕΡΡΡΑΪΣΤΑΝ 


 Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΟΥ CITIZEN ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΣΗ ΤΟΥ "1800 BAR" ΟΠΩΣ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ FB

Βαγγελης Πασχαλης Δυστυχώς αυτά είναι τα νοσήματα μιας κοινωνίας και κάποιων ανθρώπων που θέλουν να λέγονται ευυπόληπτοι πολίτες, να θεωρούν ότι τέτοιου είδους επιχειρήσεις που κοστίζουν τεράστια ποσά ,απασχολούν τόσους εργαζομένους, διακινούν κ βοηθάνε επιχειρήσεις της πόλης μας με την αγορά προϊόντων σχεδόν σε καθημερινή βάση, στηρίζουν επαγγελματίες που ασκούν το επάγγελμα του σιδερά, του υδραυλικού, του βαφέα, του ηλεκτρολόγου κλπ., και έχουν άγχος, ώρες ατελείωτες προσωπικής παρουσίας 365 ημέρες σχεδόν τον χρόνο, χωρίς αργίες χωρίς KΚυριακές με την οικογένεια, με το χαμόγελο συνέχεια κολλημένο στα χείλη, να θεωρούνται μυάσματα και κακά παραδείγματα για τον κατά τ άλλα ευάρεστο κ αγαπητό κόσμο που ζούμε. Συγχαρητήρια σε αυτούς που κατάφεραν να μας απαλλάξουν από μια τόσο << βρώμικη >> επιχείρηση.





Αυτή είναι δυστυχώς η λογική όλων των σερραίων "επιχειρηματιών"  του χώρου εστίασης και διασκέδασης , Να θεωρούν την πόλη φέουδό τους και τους δημότες υποζύγια τα οποία πρέπει να ανέχονται την κάθε μορφής αυθαιρεσία τους . Αισθάνονται σαν νταβατζήδες της πόλης και συνακόλουθα η δημοτική αρχή είναι υποχρεωμένη να τους εξυπηρετεί και να συμμορφώνεται με τις υποδείξεις τους. Φυσικά δεν μιλάμε μόνο για την ηχορύπανση  και  την αυθαίρετη ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων , την απαίτησή τους να μην καταβάλουν δημοτικούς φόρους που εισπράττουν από τους πελάτες τους και να ζητούν την διαγραφή των οφειλών τους κτλ , όμως  στην συγκεκριμένη περίπτωση το κατάστημα του Προέδρου της γιαλαντζί ΠΑΕ στερούνταν νόμιμης άδειας από της ιδρύσεώς του κι όμως κατάφερνε στο Σερραϊστάν να λειτουργεί  επί μια πενταετία σε βάρος των  συναδέλφων του αλλά και των περιοίκων της περιοχής..


Κατάλαβες Βαγγέλη ότι σε μια ευνομούμενη κοινωνία προέχει η τήρηση των νόμων και η προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος των δημοτών της και όχι  η  ανοχή της κοινωνίας στην παρανομία χάριν του κέρδους ορισμένων εξυπνάκηδων με προκάλυμμα τις κάποιες θέσεις εργασίας

11 σχόλια:

  1. Έρχεται και ή σειρά του citizen για της παράνομιες τού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωπάτε ρε μάγκες που γίνατε και ευεργέτες .
    Ποιοι οι νταβατζίδες των ΣΕΡΡΩΝ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΡΑΣΟΣ , ΘΡΑΣΟΣ , ΘΡΑΣΟΣ

    CITIZEN μπαρ ( και μερικές νύχτες μπουζουκτσίδικο ) εντός αρχαιολογικού χώρου .
    Ο Δήμος τι κάνει ;
    Ότι και στον πεζόδρομο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πειρατεία - ασυδοσία χαρακτηρίζουν αυτή τη πόλη .
    5 - 10 νταβατζήδες κάνουν ότι θέλουν .
    Όταν θα σπάσει το απόστημα δεν θα μπορούν να κρυφτούν ορισμένοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τόσα χρόνια οι επιχειρήσεις του χώρου εστίασης και διασκέδασης είναι αυτές που εκμεταλλεύονται το ελληνικό δημόσιο καί το προσωπικό. Σκεφτήκατε ποτέ ποσά διαφύγοντα κέρδη υπάρχουν ;,εμείς πληρώνουμε κανονικά τα ποτά μας και με το καινούργιο ΦΠΑ πού έκαναν τό ποτό 6.50 ευρώ ενώ αυτοί πάλι απόδειξης δεν βγάζουν. Βάζουν 2 με 3 ενσημα το προσωπικό το μήνα και αυτό από πρόσφατα .τόσα χρόνια ανασφάλιστους τους είχαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κυριε Βαγγελη Πασχαλη εσεις απο το προσωπικο σας σε ποσους κολλατε ενσημα ? Αληθεια το συγκεκριμενο σημειο με ποιο τροπο το πηρατε απο τον δημο ?

    Κυριε Βαγγελη Πασχαλη καλο ειναι να στηριζουμε τις παραπλευρες επιχειρησεις ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπάρχουν σοβαρά μαγαζιά που προσπαθούν τόσα χρόνια να κρατήσουν ένα επίπεδο αλλά τύποι σαν τον Χαλκίδη και Πασχάλη και όλα τα άλλα αληταρια που μόνο μαγκιά και κλανια αυτοί χαλάνε την πιατσα με της παρανομίες τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Citizen αναψυκτήριο ...
    Πες και το άλλο με τον Τοτό !!!
    Εισαγγελέας θα επέμβει ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 500 euro ΕΝΟΙΚΙΟ , ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ
      ΧΑΜΗΛΑ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΟΜΩΣ , ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ