Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

ΕΓΡΑΨΕ Ο ΦΑΗΛΟΣ ...


     ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΟ ΣΤΗΝ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΨΟΦΟΔΕΞΙΑ

2 σχόλια:

  1. Μα που έχει πέσει η ΝΔ;

    «Γεια σας, είμαι ο Απόστολος, είμαι σε... φόρμα και ήρθα να τ' αλλάξω όλα. Ψηφίστε για να βγάλουμε τα κοστούμια, να βάλουμε τα αθλητικά και να πάμε να... ξυρίσουμε τον μουστάκια που όλο μιλάει».

    Κάπως έτσι θα μπορούσε να περιγραφεί το ανεκδιήγητο προεκλογικό σποτάκι του Τζιτζικώστα. Λίγα 24ωρα πριν από τις εσωκομματικές εκλογές και ο υποψήφιος που θα φέρει το νέο στην παράταξη δείχνει πόσο παλαιό μυαλό είναι. Με μια απίθανη, όσο και εξευτελιστική για τη Νέα Δημοκρατία εκστρατεία ο Απόστολος κάθε άλλο παρά... Απόστολος της ενότητας είναι. Ορθώς του είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης να το αποσύρει γιατί είναι εξαιρετικά χαμηλής ποιότητας και προσβάλλει το κόμμα. Αλλά σιγά μην φιλοτιμηθούν να το αποσύρουν αυτοί που νομίζουν ότι φορώντας φόρμα θα αλλάξουν και τη Νέα Δημοκρατία.

    Μα που έχει πέσει η ΝΔ; Από τη μια ο Μεϊμαράκης που θα φέρει το καινούργιο και την ανάσταση στο κόμμα... επαναφέροντας τον πυρσό. Και από την άλλη ο Απόστολος που πάει με τα αθλητικά στην μέση λαϊκή δεξιά οικογένεια και τους λέει πόσο πολύ θέλει να τ' αλλάξει όλα. Πέταξε τα κοστούμια και έγινε παιδί της γειτονιάς... Αμ Απόστολε για να γίνεις λαϊκό παιδί πρέπει να έχεις δουλέψει και λίγο. Να έχεις βγάλει λεφτά με τον ιδρώτα σου, να έχει κερδίσει πολιτικές μάχες, να μην φυγομαχείς στα δύσκολα, να έχεις όραμα για την παράταξη της δεξιάς, να μην ψαρεύεις σε θολά νερά. Άμα ήταν όλα τόσο εύκολα κάθε περαστικός έξω από τη Συγγρού θα έβαζε υποψηφιότητα για πρόεδρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Μα που έχει πέσει η ΝΔ;"...
    -Έχει πέσει εκει που..
    Συμφέροντα ανεβοκατεβάζουν ηγεσίες..
    Βοηθούμε να προκρίνονται προς εκλογή οι Γόνοι και οι Διέγγονοι ..
    Ανεχόμαστε τη ΜΗ τήρηση του Καταστατικού
    Δίνουμε "δικαιώματα "να ξανατοποθετούμε σε ηγετικές θέσεις ανθρώπους που πλήγωσαν το Κόμα .....
    Κάναμε χώρο σε "παράγοντες-αχυρένιους "βαφτισμένους απὀ τα μμε και τα συμφέροντα , να αλωνίζουν ,να διορίζουν ,να σκηνοθετούν ...
    Πρόταση :
    Ναδεσμευτούν οι μελλοντικοί αρχηγοί για
    Τήρηση καθολική του Καταστατικού ....
    Κατάργηση των "διορισμένων "στις θέσεις στο κόμα και αντικαταστασή τους με εκλεγμένους....
    Εκλογή από τη βάση των υποψηφίων Βουλευτών ....
    Τυχόν "παρεκλήσεις "από αυτά να σημαίνουν διαγραφές καί τυχόν επανακάμψεις για τους διαγραφέντες να σημαίνει ότι ξεκινούν από το ΜΗΔΕΝ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ