Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

ΜΠΟΥΡΣΟΥΚΙΑ vs ΚΑΜΠΟΥΡΗ


 ΑΡΧΙΣΕ ΑΝΟΙΚΤΑ ΠΛΕΟΝ Ο ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΣΤΗΝ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΨΟΦΟΔΕΞΙΑ



4 σχόλια:

  1. ΝΕΟ BLOG http://poetafanfaras.blogspot.gr/2015/11/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρόεδρε διώξε τους κουμμουνιστές απο το κόμμα .
    Το έχουν καταλάβει με ύπουλα μέσα .
    Τι δεν καταλαβαίνεις ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. Βορίδης: Να παραιτηθεί ο Τσίπρας και να επιστρέψει ο Σαμαράς

    «Αίφνης ο κ. Τσίπρας ανακάλυψε την εθνική συνεννόηση. Για ποιο; Να κόψουμε συντάξεις που εμείς δεν θα φέρναμε; Για τα σπασμένα των 8 μηνών; Για να πάρουμε τις ευθύνες των δικών σας επιλογών ή για να συμπράξουμε στην φοροεπιδρομή και εξόντωση της οικονομίας;» αναρωτήθηκε ο βουλευτής της ΝΔ
    Παραίτηση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και σχηματισμό νέας με κορμό την ΝΔ και πρωθυπουργό τον κ. Αντώνη Σαμαρά ζήτησε ο κ. Μάκης Βορίδης συνεχίζοντας την επίδειξη... δύναμης που έχει ξεκινήσει σήμερα στην Βουλή από στελέχη που πρόσκεινται στο περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού.

    «Αίφνης ο κ. Τσίπρας ανακάλυψε την εθνική συνεννόηση. Για ποιο; Να κόψουμε συντάξεις που εμείς δεν θα φέρναμε; Για τα σπασμένα των 8 μηνών; Για να πάρουμε τις ευθύνες των δικών σας επιλογών ή για να συμπράξουμε στην φοροεπιδρομή και εξόντωση της οικονομίας;» ανέφερε ο κ. Βορίδης και πρόσθεσε «συνεννόηση μπορεί να υπάρξει. Πρέπει να ομολογήσετε ότι κάνατε λάθος και να ζητήσετε συγχώρεση. Η έμπρακτος μετάνοια να γίνει με παραίτηση κυβέρνησης, που είναι σημαντικό πράγμα. Παραιτείστε κι επιστρέφουμε εκεί που ήμασταν. Στηρίζετε κυβέρνηση ΝΔ με πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και πάμε από κει το αφήσαμε…».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι και αν ψήφισε απο τότε δυο φορές ο Ελληνικός λαός ...
      Ο τσεκουράτος ξέρει απο αυτά ..

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ