Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2015

Ο ΑΡΚΑΣ ΕΧΕΙ ΚΕΦΙΑ ...

ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ...
  


Το 2015 η δαπάνη για ην π[ληρωμή των συντάξεων ανήλθε στο ποσό των 32 δις ευρώ. Όλοι αυτοί που “λεονταρίζουν”  , είναι τα ποντίκια που βρυχώνται, οι κοπρίτες που κάνανε το βροντερό  ΟΧΙ του λαού , ΝΑΙ των γραικύλων για το καλό σου … για να μείνεις μαλακοπίτουρα Νεοέλληνα στον σκληρό πυρήνα της Ευρώπης ( και συ χαιρόσουνα ως ιδανικός ηλίθιος ευρωλιγούρης) ψηφίσανε ήδη όλοι μαζί ( αυτό τα αληταριό του συνταγματικού τόξου) να μειωθεί το σχετικό κονδύλιο του προϋπολογισμού για την διετία 2016- 2017  κατα 5 δις ευρώ !!!!!!!!!!!!! από τα 32 δις ευρώ το 2017 θα πληρώσουν για συντάξεις μονο 27 δις ευρώ.

Πιστεύω ευρωλιγούρη Ελληναρά μου να κατάλαβες τι θα γίνει ; 5 δις λεπίδι θα πέσει στις συντάξεις των Ελλήνων , "η σφαγή του Δράμαλη θα γίνει"   ... και ξέρεις ποιες συντάξεις θα "σφαχτούνε" πρώτα , αυτές των 700 ευρώ και κάτω γιατί στα ”ρετιρέ”  είναι απλά είναι δικοί τους

1 σχόλιο:

  1. Ο ΜΗ ΤΣΟ ΤΑ ΚΗΣ ΘΑ ΤΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΛΑ .
    ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝΕ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ .
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΤΑ ΓΟΥΡΛΩΤΑ ΜΑΤΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ