Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΙΑ ...


  ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΟΥΔΟΥΝΑ ;
 "ΑΙΜΑ, ΤΙΜΗ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ... ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΤΡΑΙΝΟ
Σκληρή επίθεση κατά των αγροτών κάνει η πρώην αντιπρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ  κ Δήμητρα Χαλικιά η οποία κάνει λόγο για δεξιούς και Χρυσαυγίτες. Εμεις μόνο να πούμε ότι η αγαπητή κ Χαλικιά τοποθετήθηκε στον ΟΠΕΚΕΠΕ απο την κυβέρνηση Σαμαρα ήταν το 2012 υποψήφια βουλευτής της ΔΗΜΑΡ .Αν και η ΔΗΜΑΡ αποχώρησε απο την κυβέρνηση to 2013  η ίδια παρέμεινε στην θέση της και παραιτήθηκε αργότερα το  2014 ενώ από  το  2015 έχει διοριστεί από τον ΣΥΡΙΖΑ  γραμματέας κοινωνικών πόρων 
Δήμητρα Χαλικιά
Παρακολούθησα στην τηλεόραση τους αγρότες των Σερρών που πήγαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και της κας Κόλλια των ΑΝΕΛ. Άκουσα τους » μάγκες» που απειλούσαν , άκουσα τον άλλο» «μάγκα»που διάβαζε για τα αυγά και άκουσα την «μάγκισα» που έδινε αυγά και μίλαγε για ξεθωριασμένες κόκκινες γραμμές ! 

Εχουμε και λέμε: ο λ ο ι τους εχουν παρελάσει απο τα γραφεία των Υπουργών Γεωργίας και της διοίκησης του Οπεκεπε επι χρόνια «δια υπόθεση τους». Ποια υπόθεση τους ; 

Να τους τακτοποιήσει ο Οπεκεπε επιλέξιμη γη για να πάρουν την ενιαία τους ενίσχυση !!! Δεν είχαν ; Θα ρωτήσει κάποιος ! Συνήθως , θα πω εγω , τα σταβλισμένα ζώα δεν βόσκουν !!! άρα δεν πληρώνονται ενιαία ενίσχυση για επιλέξιμο βοσκότοπο !!! Οι εν λογω π α ν τ α πληρώνονται !!!!!!

Στις Σέρρες και στο Κιλκίς,  όπως και στην Χαλκιδική και στην Ημαθία και στην Πέλλα υπάρχουν π α ρα π ο λ λ ο ί  που πληρώνονται Ενιαία Ενίσχυση για ζώα με βοσκότοπο π ο υ  δ ε ν τα δικαιούνται . Να γράψω ενδεικτικά ποσά : 30, 40, 60, 120 χ ι λ ι Ά δ ες ευρω. Αυτούς που είδατε στην τηλεόραση ειναι στην κατηγορία 40-60 χιλιάδων ευρω.
Οποίος νομίζει ότι συκοφαντώ ας μου κανει μήνυση . Θα » υπενθυμίσω » πολλα στο δικαστήριο ( μεχαρτια φυσικα ).

            Δεξιοί και χρυσαυγιτες των Σερρών
               δ ε ν  μας παραπλάνατε. 
Σας ξέρουμε !


1 σχόλιο:

  1. Έγινε καμία μήνυση ;;;; Χα χα Χα
    Να πει και μερικά ονόματα για να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ