Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΑΥΤΗ Η ΔΕΞΙΑ

 ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
  ΚΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ !!!!!!!!!!!!!!!
 

http://national-pride.org/

 

ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ 
          ΗΜΑΧΗ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ            

Καταλληλότερος να επιτύχει την ανανέωση της ΝΔ, τη διεύρυνση των ορίων της, την εκλογική της νίκη και την άσκηση της αντιπολίτευσης, εμφανίζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης , ενώ ο Βαγγέλης Μειμαράκης κρίνεται ως καταλληλότερος να εγγυηθεί την ενότητα του κόμματος, όπως δείχνει η δημοσκόπηση της Pulse για το Action24 και την εκπομπή Evening Report του Γιώργου Κουβαρά.

 

Η πανελλαδική έρευνα έγινε σε δείγμα 1.111 ατόμων, γενικού πληθυσμού με δικαίωμα ψήφου.


 «Τρικυμία εν τω κρανίω …» δηλάδή όπως λέει ο Θείος Βρασίδας

 

 

  Η παράσταση νίκης καταγράφεται υπέρ του Βαγγέλη Μειμαράκη.

 

Η ανανέωση της Νέας Δημοκρατίας, η διεύρυνση των ορίων της παράταξης και η εκλογική της νίκη θεωρούνται από την κοινή γνώμη ως τα τρία πιο σημαντικά στοιχεία, εν όψει της εκλογής του νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Στο ερώτημα ποιο από τα παρακάτω θεωρείτε πιο σημαντικό, οι ερωτώμενοι απάντησαν: 20% την ανανέωση του κόμματος, 19% τη διεύρυνση του κόμματος. Στο ερώτημα ποιος από τους δύο (Μεϊμαράκης ή Μητσοτάκης) μπορέι να τα καταφέρει καλύτερα στην ανανέωση του κόμματος, το 38% των ερωτηθέντων απαντούν ο Κυριάκος Μητσοτάκης , το 23% ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και το 33% κανένας από τους δύο.

 

Στο ερώτημα ποιος μπορεί να καταφέρει καλύτερα το άνοιγμα και τη διεύρυνση των ορίων της σημερινής ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προηγείται με 37% έναντι 23% του Βαγγέλη Μειμαράκη, ενώ το 31% των ερωτηθέντων απαντά κανένας από τους δύο.Στο ερώτημα ποιος από τους δύο μπορεί να οδηγήσει το κόμμα στη νίκη και να γίνει καλύτερος πρωθυπουργός, ο Κυριάκος Μητσοτάκης λαμβάνει 31%, έναντι 21% του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ενώ το 37% απαντά κανένας από τους δύο.

 

Στο ερώτημα ποιος μπορεί να ασκήσει καλύτερη αντιπολίτευση, το 36% των ερωτηθέντων απαντούν ο Κυριάκος Μητσοτάκης, το 25% ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και το 30% κανένας από τους δύο.Στο ερώτημα ποιος από τους δύο μπορεί να εγγυηθεί καλύτερα την ενότητα του κόμματος, το 36% των ερωτηθέντων απαντά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, το 26% ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το 29% κανένας από τους δύο.

 

Στην παράσταση νίκης (ποιος πιστεύετε ότι θα κερδίσει τελικά στις εκλογές για αρχηγό της ΝΔ), ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης 46%, ο Κυριάκος Μητσοτάκης 30%, ενώ το 24% δεν έχουν διαμορφώσει άποψη (δεν γνωρίζω/δεν απαντώ)  πηγη 

 



5 σχόλια:

  1. Αν έμπαινε στα ίδια ερωτήματα το όνομα του Τσίπρα , τι λες Ιακχε , δεν θα ερχόταν πρώτος με διαφορά σε όλα τα ερωτήματα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. . . . Δεν είμαι με σε θέση να γνωρίζω όπως κι ο καθένας μας φυσικά , ποιόν θα επιλέξουν να βάλουν στο τιμόνι της ΝΔ , οι ψηφοφόροι της Κυριακής στις 10 Γενάρη.
    Είμαι όμως σε θέση να γνωρίζω όπως κι ο καθένας μας φυσικά , ποιόν επέλεξαν να βάλουν στο τιμόνι του Δήμου Σερρών , οι ψηφοφόροι της δεύτερης Κυριακής στις 25 Μάη 2014.
    19.016 ψήφοι ο ένας , 19.003 ψήφοι ο άλλος.
    ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΕΧΩ ΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 18 ΜΑΗ 2014 . . . . . ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΑ ΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ ΚΑΙ Σ' ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΙΝΑΚΙ... ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!
    Ygeia Press.GR

    Από τον Τάσο Δούση.

    Δεν το καταλαβαίνω και θέλω να μου το εξηγήσετε σαν να είμαι 4 χρόνων!Στέλνεις το αγγελούδι σου να κάνει εγχείρηση για...κρεατάκια, όχι αφαίρεση όγκου στον εγκέφαλο, όχι εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς και στο φέρνουν στο σάβανο. Φιλάς το παιδί σου πριν την επέμβαση, του λες να μην φοβάται, ότι θα είσαι εκεί να το περιμένεις και μετά το νεκροφιλάς στο νεκροτομείο.
    Συγγνώμη, δεν πρέπει κάποιος κερατάς, να σου πει για ποιο λόγο χάθηκε το παιδί σου; Ειναι δυνατόν μέχρι και τώρα οι γονείς της Μελίνας να μην έχουν ενημερωθεί τί στο διάολο συνέβη; Ρωτάω ως πολίτης του κράτους... Δηλαδή ειναι τόσο απλό στην Ελλάδα του 2016, να χάνεις το παιδί σου από κρεατάκια; Οι 2 υπουργοί υγείας, που είναι μάλιστα και από την Κρήτη, πρεπει να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους και να διατάξουν ΕΔΕ άμεσα από ανεξάρτητους πραγματογνώμονες, αλλιώς θα κατηγορηθούν για συγκάλυψη και ομερτά. Η ψυχή ενός παιδιού ειναι ιερή και ανάπαυση θα βρεί μόνο και όταν οι υπεύθυνοι καθίσουν στο σκαμνί .
    Την ίδια ώρα, ο τραγικός πατέρας κ. Μανώλης Παρασκάκης, δηλώνει συγκλονισμένος από το γεγονός, ότι «δεν έχει διαταχθεί ΕΔΕ στο νοσοκομείο ώστε να διερευνηθεί τι ακριβώς συνέβη στο παιδί μου έπειτα από μια επέμβαση ρουτίνας» και ζητεί από τους επικεφαλής του υπουργείου Υγείας να φωτίσουν τις συνθήκες θανάτου του παιδιού του και να μην επιτρέψουν να συμβεί κάτι ανάλογο σε κανένα άλλο παιδί.
    Α ρε πατέρα κακομοίρη ποιος σε ακούει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακούω τον Μητσοτάκη στον Άλφα και μου σηκώνεται η τρίχα .
    Μιλάει για αξιοκρατία και σκέφτομαι ποιοί τον στηρίζουν στις Σέρρες .
    Ποιον έχει επικεφαλής γνωρίζει κανείς ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΑΣΔΑΝΗΣ ΔΟΒΙΤΑΣ=ΠΟΥΛΙΚΙΔΗΣ ΣΤΡΙΚΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΗΣ ΑΥΡΙΑΝΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ!ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ