Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

H EΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ... ΞΑΠΟΣΤΑΙΝΕΙ

     ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ "ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΘΕΙ" Ο ΚΑΡΟΥΜΠΑΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ



Οι εικόνες από την Πύλη Αξιού (17-1-2016) κάνουν το γύρο του facebook και όχι μόνο ...

 Τα λουλούδια κρύβουν όπως θα δείτε τον Παντελή Παντελίδη που βρίσκεται στην πίστα...
 
Η επιτυχία του σχήματος Βανδή - Παντελίδη - Μαρτάκη, οι οποίοι εμφανίζονται στην ''Πύλη Αξιού'' στη Θεσσαλονίκη συνεχίζεται, με το μαγαζί να είναι σφυκτικά γεμάτο κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Ενδεικτικές της αγάπης του κόσμου είναι  οι παρακάτω φωτογραφίες, όπου ο Παντελής Παντελίδης διακρίνεται... μετά βίας, αφού τα λουλούδια από τους θαμώνες έπεφταν πάνω του βροχή, σχηματίζοντας ένα μικρό ''βουνό''.
''Ποια κρίση'' σχολιάζουν πολλοί από τους χρήστες του facebook, με τις φωτογραφίες να έχουν γίνει κεντρικό θέμα συζήτησης. Άλλοι απαντούν πως η φτώχεια θέλει καλοπέραση και άλλοι πως αυτές οι εικόνες δεν εκφράζουν το σύνολο των κατοίκων που μαστίζεται από την οικονομική κρίση...

  
"... και δίκαιο θάχουν οι κουτόφραγκοι, όταν η ανεργία των νέων στην Ελλάδα ξεπερνάει το 60% , με τα λεφτά των συντάξεων των παππούδων ξεφαντώνουν τα κωλόπαιδα. "Μαχαίρι" λοιπόν..."  (Θείος Βρασίδας)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ