Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

O ΛEO KANEI ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ


 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ;
 
  Ο Θ. Λεονταρίδης για τα αναδρομικά συνταξιούχων Βουλευτών
Τη θέση του πως δεν διεκδικεί αναδρομική αύξηση στις αποδοχές του ως πρώην βουλευτής ξεκαθαρίζει με δήλωση του ο Θεόφιλος Λεονταρίδης, τονίζοντας τα εξής:
«Για άλλη μια φορά κάποιοι από τους “γνωστούς – άγνωστους” που θέλουν να πλήξουν την τιμή και την υπόληψη μου, συμπεριέλαβαν το όνομα μου στη λίστα των πρώην βουλευτών που ζητούν αναδρομική αύξηση και το συνδέουν με νομοσχέδιο που θα έλθει στη Βουλή προς ψήφιση για αναδρομική αύξηση σε συνταξιούχους βουλευτές.
Σε όλους αυτούς που ψευδώς εμπλέκουν το όνομα μου σε αυτό το ζήτημα και σε άλλους που εξακολουθούν και το αναπαράγουν, προς αποκατάσταση της αλήθειας έχω να τονίσω τα εξής:
·         Δεν διεκδικώ αναδρομικά και εξάλλου όταν πάλι είχε ανακινηθεί τέτοιο θέμα στο παρελθόν με δελτίο τύπου το διέψευσα, διότι αυτό δεν συνάδει με τις αρχές και τις αξίες μου.
·         Δεν λαμβάνω καμία βουλευτική σύνταξη, ώστε να πάρω αναδρομική αύξηση γιατί απλούστατα δεν είμαι συνταξιούχος βουλευτής».
http://www.sertharros.gr/?p=32958

Υ.Γ. Από τους 117, οι 62 είναι πρώην βουλευτές της ΝΔ και 52 πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ενώ το ακριβές ποσό που ζητούν οι 117 πρώην βουλευτές μέσω των Διοικητικών Δικαστηρίων δεν μπορεί να προσδιοριστεί, καθώς οι διεκδικήσεις κυμαίνονται ανάλογα με τα χρόνια που διετέλεσε ο καθένας βουλευτής. Ορισμένοι μάλιστα έχουν καταθέσει και δύο αγωγές για διαφορετικές βουλευτικές περιόδους, όπως  οι Ι.Βαϊνάς, Μυρσίνη Ζορμπά, Εμμ.Λουκάκης και Σωτ.Στολίδης. Από τις αγωγές τους ενώπιον της Διοικητικής Δικαιοσύνης παραιτήθηκαν δύο πρώην βουλευτές, οι Μιχ.Λιάπης και Λεων.Τζανής, καθώς και η χήρα του Παναγιώτη Κοσιώνη.Παρόμοια δήλωση με τον Θεόφιλο Λεονταρίδη έχει κανει από τον Οκτωβριο του 2015 και ο Γιάννης Πλακιωτακης σύμφωνα με το www.aftodioikisi.gr

1 σχόλιο:

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ