Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΓΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΛΙΤΟΥ



ΣΩΤΟΜΠΑΛΙΤΗΔΕΣ, ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΚΑΠΕΤΑΝΙΕ, ΨΕΥΤΟΘΟΔΩΡΕ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ",  ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ !!!!!!!
 Ο "ΑΔΕΛΦΟΣ ΛΙΤΟΣ" ΧΕΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ


Αίσθηση και γέλια για την κατάντια των "σκληρών κοινωνικών αγωνιστών" των αγροτομπλόκων προκαλεί η πληροφορία που μεταδίδει το infonews24.gr ότι εξοργισμένοι Βούλγαροι οδηγοί έχουν προχωρήσει στον αποκλεισμό του δρόμου που οδηγεί στο τελωνείο του Προμαχώνα. 


Οι πληροφορίες αναφέρουν πως εδώ και λίγη ώρα οι οδηγοί απαγορεύουν την διέλευση των οχημάτων.Η συγκεκριμένη κίνηση όπως υποστηρίζουν, έχει να κάνει με την πολύωρη αναμονή και αποκλεισμό τους στα σύνορα λόγω του μπλόκου των αγροτών. 

Δείτε τι έχει αναρτήσει πανικόβλητος πριν απο λίγο ο "σκληροτράχηλος" αγροτοσυνδικαλιστής Στέργιος Λίτος στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB. 

 Βρήκαν τον μάστορά τους , τα κουτσαβάκια που πριν λίγες μέρες με ύφος σκληρών τιμωρών απειλούσαν τους υπαλλήλους βουλευτικών γραφείων και με ανέξοδους λεονταρισμούς μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.

 «Χέστηκαν» μπροστά στην απολύτως δικαιολογημένη οργή των Βούλγαρων νταλικιέρηδων που αναγκάστηκαν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους μιας και το ηλίθιο και ανύπαρκτο Ελληνικό Κράτος φρόντισε να ευνουχίσει την Ελληνική Αστυνομία που αποτελεί απλό θεατή των βανδαλισμών και των κατ΄εξακολούθηση παρανόμων πράξεων των αγροτοπατέρων
                                                    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ