Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

ΠΑΛΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΜΠΟΥΡΣΟΥΚΙΑ , ΝΕΑ ΓΚΑΦΑ ΟΛΚΗΣ


ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΑΒΑΝΤΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΓΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ... "ΖΕΜΑΤΗΣΑΝ"



 Η Συντονίστρια Παραγωγής και Εμπορίου της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Α’ Αθηνών, κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Υπεύθυνος του Τομέα Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Βουλευτής Σερρών, κ. Κώστας Καραμανλής, κατέθεσαν στη Βουλή ερώτηση αναφορικά με το θέμα που έχει προκύψει σ’ ό,τι αφορά στην παράταση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

Για το θέμα αυτό, οι δύο βουλευτές έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

«Ο Πρόεδρος του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών (Δ.Α.Α.), κ. Παναγιώτης Ρουμελιώτης, σε χθεσινή συνέντευξη, εναντιώθηκε ανοιχτά στο ενδεχόμενο παράτασης της σύμβασης παραχώρησης του Δ.Α.Α. κατά είκοσι έτη (από το 2026 στο 2046), όπως προβλέπεται, τόσο από τις μνημονιακές δεσμεύσεις της κυβέρνησης ΣYΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, όσο και από την υφιστάμενη Σύμβαση.



ΔΟΒΗΤΕΣ: Η ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗ ΦΥΛΗ: ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΟΛΓΑ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ: H KΥΒΕΡΝΗ...: Η Συντονίστρια Παραγωγής και Εμπορίου της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Α’ Αθηνών, κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Υπεύθυνος του Τομέα Υποδομ...


 "Τώρα , "στραβός ειν' ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε; Δεν υπάρχουν μνημονιακές δεσμεύσες της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Υπάρχει η "ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ" που την 13-7-2015 με 222 πατριδοκάπηλους εθνοσωτήρες ψήφισε το 3ο Μνημόνιο παραβιάζοντας την λαϊκή βούληση που εκφράστηκε στο δημοψήφιμα της 5ης Ιουνίου  με το "ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ" του 62% !!!!! Μεταξύ των 222 εθνοσωτήρων συμπεριλαμάνονται και οι δύο ερωτώντες βουλευτές , από τα βαριά ονόματα και τα τζάκια της παράταξης, που τώρα κλαίνε πάνω στο χυμένο γάλα".  (Θείος Βρασίδας)  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ