Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

ΚΑΜΜΕΝΟΣ : ΜΕ ΛΕΝΕ ΡΙΖΟ ΚΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΤΑ ΓΥΡΙΖΩ


     ΟΧΙ ΣΤΑ ΗΟΤ SOPT ( ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015)
 
2.500.000 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ
 Έξι μήνες νωρίτερα, στις 21 Αυγούστου 2015, ο Πάνος Καμμένος είχε επισκεφθεί την Κω και τότε έλεγε «όχι» στη δημιουργία «hot spots» στα νησιά.Οι δηλώσεις αυτές από τις 4 Φεβρουαρίου κάνουν τον γύρο του διαδικτύου σε βίντεο που ανέβασε η «ομάδα αλήθειας».

Συγκεκριμένα ο κ. Καμμένος έξι μήνες νωρίτερα έλεγε πως «σε όποιες πόλεις δημιουργήθηκαν κέντρα υποδοχής, αμέσως μετά αυξήθηκε η ροή των μεταναστών από την άλλη πλευρά». Τότε υποστήριζε ότι η καταγραφή θα πρέπει να γίνεται σε πλοία.




Τι να άλλαξε άραγε σε αυτούς τους έξι μήνες και άλλαξε απόψεις και ο Πάνος; Να σημειωθεί οτι και ο Βενιζέλος μιλώντας πριν απο από μερικές ημέρες υποστήριξε να γίνουν τα Hot Spot  στα πλοία και μάλιστα στα Διεθνή Ύδατα !

1 σχόλιο:

  1. ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ , ΑΥΤΟΣ Ο ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΟΥ ΣΤΡΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ. ΜΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ