Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

ΤΖΕΛΕΠΗΣ : Ο ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΛΙΤΟΥ


 ΜΙΧΑΛΑΚΗ , ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ  ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΜΑΧΩΝΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ  ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
  
 
Ο Βουλευτής Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ Ν. Σερρών, κ. Μιχάλης Τζελέπης έφερε στην Βουλή, με την υπ’ αριθμόν Α.Π.:526/9-2-2016 Επίκαιρη Ερώτησή του, το ζήτημα «της ασφάλειας των αγροτών που διαδηλώνουν στο τελωνείο Προμαχώνα».

 Ειδικότερα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Βουλευτής: «Δύο επεισόδια έχουν καταγραφεί μέχρι πρότινος στην περιοχή του Προμαχώνα στα σύνορα Ελλάδας-Βουλγαρίας. Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκε όταν πέντε βούλγαροι οδηγοί νταλίκας αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα έσπασαν το μπλόκο των αγροτών με τους 4 εξ αυτών να καταφέρνουν τελικά να περάσουν στη βουλγαρική πλευρά. Ο πέμπτος Βούλγαρος συνελήφθη από την τοπική αστυνομία. Στο δεύτερο επεισόδιο, ένας Έλληνας οδηγός νταλίκας υποστηρίζει πως δημιουργήθηκε επεισόδιο όταν επιχείρησε να περάσει από τη Βουλγαρία στην Ελλάδα το απόγευμα της Δευτέρας».

Επειδή, κατά τον κ. Τζελέπη «τίθεται ζήτημα ασφάλειας των αγροτών που διαδηλώνουν για τα αιτήματά τους και επειδή έχει καταγραφεί σημαντική αύξηση των βίαιων ενεργειών των Βουλγάρων οδηγών» ζήτησε από τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Νικόλαο Τόσκα να τον ενημερώσει για τα επιχειρησιακά μέτρα που προτίθεται να λάβει η Ελληνική Αστυνομία για την αντιμετώπιση αυτών των φαινομένων που καταγράφονται εις βάρος των Ελλήνων αγροτών στην περιοχή του Προμαχώνα, όπως επίσης να του γνωστοποιήσει εάν σκοπεύει η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να ισχυροποιηθεί η παρουσία των δυνάμεων της ΕΛΑΣ για να μην επαναληφθούν τέτοιου είδους φαινόμενα κατά των αγροτών.

1 σχόλιο:

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ