Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

ΣΚΑΣΕ ΗΛΙΘΙΑ ...


      ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ
 


ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ ΜΟΥΖΑΛΑ ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ "ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ" ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ

«Δεν τα λαμβάνουμε υπόψιν αρκετά σοβαρά» η απάντηση της για το δημοσιεύμα σχετικά με τη... συνωμοσία ανατροπής του ΣΥΡΙΖΑ από τη Google δήλωσε η γνωστή Ολγα η Αρτινή. - Υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει το προσφυγικό με όσο όσο οξύ τρόπο και αν εμφανιστεί αυτό»


Σε πλήρες άδειασμα της προσκείμενης στον ΣΥΡΙΖΑ ιστοσελίδας left.gr για το δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ούτε λίγο, ούτε πολύ η Google εξυφαίνει συνωμοσία σε συνεργασία με μεγάλα ΜΜΕ όπως το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και το protothema.gr, προχώρησε μια ημέρα μετά το σάλλο και τα... γέλια που προκλήθηκαν από τους ισχυρισμούς αυτούς η κυβέρνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.

«Δημοσιεύματα που κάνουν μερικές υποθέσεις τα βλέπουμε, τα εξετάζουμε, αλλά δεν τα λαμβάνουμε υπόψιν αρκετά σοβαρά. Θα πρέπει να υπάρχουν άλλα στοιχεία και να μην πρόκειται για μια συνωμοσιολογική διαδικασία» είπε χαρακτηριστικά η Όλγα Γεροβασίλη μετά από σχετική ερώτηση κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Όσον αφορά το προσφυγικό η κυβερνητική εκπρόσωπος υποστήριξε ότι «η ελληνική κυβέρνηση ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει όσο οξύ τρόπο και αν εμφανιστεί αυτό. Οι προσφυγικές ροές πρέπει να αντιμετωπιστούν με όρους μη καταπάτησης των δικαιωμάτων».

Σύμφωνα με την ίδια πρόκειται για μια «εξαιρετικά σύνθετη κατάσταση» καθώς, όπως είπε «ακόμα και αυτά που συμφωνήθηκαν σε επίπεδο αρχηγών κρατών σήμερα αμφισβητούνται από κατώτερους αξιωματούχους κρατών μελών και μη κρατών μελών της ΕΕ».

.
 ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ  ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ  ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟΝ ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Σχολιάζοντας, δε, την αυριανή διάσκεψη που έχει συγκαλέσει η Αυστρία ανέφερε ότι «η πρακτική κρατών μελών της ΕΕ είναι πολιτικά και νομικά ανεπίτρεπτη και έρχεται σε αντίθεση με αποφάσεις θεσμικών οργάνων». «Αναμένουμε την εμπλοκη του ΝΑΤΟ και το επιχειρησιακό του σχέδιο, για το οποιο δεν υπαρχει ακομη συμφωνια εξαιτίας αντιρρήσεων απο την Τουρκια» πρόσθεσε η κυβερνητική εκπρόσωπος υποστηρίζοντας ότι αφενός είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο υποβολής βέτο στην ΕΕ και αφετέρου ότι η κυβέρνηση δεν καθυστέρηση στην αντίδραση έναντι της Αυστρίας».

Όπως επισήμανε η κυβερνητική εκπρόσωπος «δεν υπαρχει θεμα Μουζαλα, μάλιστα και ο ιδιος εξεφρασε τη δυσφορια του για τις φήμες περι παραίτησης. Σηκώνει μεγάλος βάρος, κανει υπεράνθρωπες προσπαθειες και καποιοι δημιουργούν θεμα».

1 σχόλιο:

  1. Ε..οχι .και ηληθια η..κλαρινοβλαχαρα...τελευταια ..τρυπα ..του Ζουρνα..ναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ