Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

ΝΙΚΟΛΑΚΗ , ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ Μ' ΑΥΤΟΥΣ


Η ΣΙΩΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ  ΧΡΥΣΟΣ ...




Επανέρχομαι με αφορμή το σχόλιο του αναγώστη
 που είχε διαφύγει της προσοχής μου

 



Συγνώμη, αλλά εγώ εδώ δεν βλέπω θυρίδα πώλησης εισιτηρίων διαρκείας αλλά στημένο ένα πλήρες εμπορικό κατάστημα, με άπλετο φως προβολέων, με επαγγελματικές κούκλες αλλά BSB, με υπαλλήλους που απασχολούσε (υπάρχουν άλλες  φωτο) και ασκούσε κανονικά εμπορική δραστηριότητα. 

Όσο λειτουργούσε η μπουτίκ των γιαλαντζί  ( για να δούμε και ποιοι είναι οι παπατζήδες) υπήρχε ενοικιαστήριο ΔΩΡΕΑΝ παραχώρησης του καταστήματος στην ΠΑΕ 1964 που κατατεθηκε ηλεκτρονικά στην ΔΟΥ ; Σε ποιο όνομα εκδίδονταν ο λογαριασμός την χρονική περίοδο της «παραχώρησης»;

Με δύο δικηγόρους στο ΔΣ της ΠΑΕ 1964 ( Λευτέρη και Ακη) πιστεύω να ήταν όλα νομίμως πεπραγμένα. Άλλωστε μιλάμε για επαγγελματικό ποδόσφαιρο όχι για καμιά παράγκα αρπακολατζήδων 

Πάντως Νικολάκη αδικείς τον εαυτό σου, δώσε λύση ( οχι στη λογική να πληρώσεις εσυ τους τζερεμέδες των άλλων) διότι κατά την ταπεινή μου άποψη έχεις μεγάλο μερίδιο ευθύνης


  " Το άδικον ουκ ευλογείται ..." ( Θείος Βρασίδας)  

15 σχόλια:

  1. Ή απασχόληση του σολουγκα με την νύχτα που έφαγε τα μούτρα του στο γκάζι και ένα καρό χρήματα τον έχουν φέρει πλέον σε δύσκολη οικονομική θέση αφού και τα έτοιμα τελειώνουν κάποια στιγμή. Και μαζί με τής love ιστορίες πού έχει τον έκαναν να μοιάζει πλέον σαν σκιάχτρο. Τα παιδάκια Μου τον είδαν και φοβήθηκαν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΛΟΥΓΚΑ. Ο ΝΙΚΟΣ "ΕΦΥΓΕ ΕΦΙΠΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ" ΑΛΛΟΙ ΜΕΙΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΑ

      ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΑ ΑΚΟΥΜΕ ΑΦΟΥ ΓΕΜΙΣΕ Η ΠΟΛΗ ΧΩΡΙΑΤΑΡΑΙΟΥΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ

      Διαγραφή
    2. Μάλλον εσύ δέν γνωρίζεις λεπτομέρειες πώς έφυγε από την νύχτα επειδή έτσι και αλλιώς είσαι έξω από αυτόν τον κύκλο.Και έφυγε επειδή έβαλε πολλά χρήματα και δέν πήρε !!πού είναι το πρόβλημα σου δηλαδή; Εσύ τα εβαλες πού δεν έχεις να φας μήπως; Όσο για τα love store και που έγινε χαλιά εμφανισιακά σαν σκιάχτρο δεν με απασχολεί το θέμα!!

      Διαγραφή
    3. Όλοι αυτοί οι τύποι σολουγκας και Χαλκίδης και ο Χατζηδημητρίου ο πρόεδρος της τράπεζας από πολλή παλιά παρέα κάνουν.

      Διαγραφή
  2. Τι καλά είσαι ρε άνεργε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα στα Όσκαρ θα πάρει ο Ιακχος αυτό της ρουφανιας. Και πανηγύρια στα Σερρας....

      Διαγραφή
  3. Μαλλον δεν ειστε καλα ενημερωμενος κ δεν έχετε κανενα δικαίωμα να δημοσιεύετε αναλήθειες....ο κύριος σολουγκας απο 1-9-2016 ως 30-11-2016 παραχώρησε-και με την σύμφωνη γνώμη των ιδιοκτητών- το ακίνητο στην ΠΑΕ Πανσερραϊκός κ χωρις κανενα αντίτιμο καθαρά για την προώθηση των εισιτηρίων διαρκείας...που το κακο δηλαδή;;;σας ενόχλησαν οι κούκλες που φορούσαν στολές της ομάδας κ πι προβολείς!!!!αν ειναι δυνατον!!!δηλ εγω που πήρα το διαρκείας μου βράδυ επρεπε να το παρω υπό το φως τον κεριών...οςο για τα οικονομικά προσωπικά ποςο μαλλον οικογενειακά θέματα δεν νομιζω να αφορούν κανέναν μας...σταματήστε λοιπόν την κακεντρεχεία κ ασχοληθείτε με τα τα του οίκου σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΙΛΤΑΤΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ ΟΙ ΚΟΥΚΛΕΣ BSB (ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΝΦΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ). ΠΑΝΤΩΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ 1-9-2016 ΜΕΧΡΙ 30-11-2016 (ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ)ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟΝ ΣΟΛΟΥΓΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΕ 1964, (ΤΟΥΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΔΗΛΑΔΗ)...
    ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΛΑΖΩ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΏΝ
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΙΑΚΧΕ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΥ ΤΖΟΚΕΡ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ Ο ΨΩΛΟΥΓΚΑΣ ΞΕΣ;

      Διαγραφή
  5. Το επίπεδο των δημοσιευματων σου για την ομάδα του Πανσερραικου έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο που η συκοφαντια είναι κοπλιμεντο. Η βαθιά συμπλεγματικη σου στάση δείχνει άνθρωπο με διαταραγμενη παιδική ηλικία που σίγουρα χρήζει ψυχολογικης ή ψυχιατρικης υποστήριξης. Μακάρι μια αγωγή να σε βοηθήσει γιατί το πρόβλημα σου μπορεί να αποβεί και μοιραίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΌ ΛΑΘΟΣ. ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΜΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΗΝΤΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥ "1800".

      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΟΥ ΗΛΙΚΙΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΗΤΑΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΕΜΕΛΗ.ΕΙΧΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΟΙ ΣΕΡΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ.
      ΜΕΤΑΞΎ ΑΥΤΩΝ ΦΥΣΙΚΑ ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΙΣ

      Διαγραφή
    2. Κοιτάξου σε έναν γιατρό πριν να είναι πολύ αργά. Κρίμα έχεις καταστρέψει τα εγκεφαλικά σου κύτταρα. 'Ανθρωποι σαν και εσένα καταστρέφουν το ανθρώπινο είδος. Ακόμα και τετράποδο να ήσουν ο εγκέφαλος σου θα δούλευε καλύτερα

      Διαγραφή
    3. Ιακχε πες μας ρε έναν παράγοντα του Πανσερραικου που δεν έχεις πρόβλημα μαζί του; Με τον Θεοδωριδη ήταν γνωστό το κόμπλεξ που σε διεκρινε με καταγγελίες αριστερά και δεξιά και συμπεριφορά άκρως εριστικη και επιθετική. Τώρα με τους καινούργιους αποκαλείς την ΠΑΕ γιαλαντζι και είσαι μόνιμα στην κόντρα χωρίς να υπάρχει κανένας απόλυτος λόγος. Όλα είναι μέσα στο χαζομυαλο σου. Φέρε ρε μάγκα έναν φορτωμένο παράγοντα εσύ να τον βάλουμε αύριο Πρόεδρο στον Πανσερραικο. Και μην μας πεις για το κολλήταρι σου τον Μεγκλα γιατί αποδείχθηκε ότι είναι φρου φρου και αρώματα και μικροπαραγοντισκος. Ούτε για την Γ Εθνική δεν έχει γόνατα. Άσε μας κουκλίτσα μου

      Διαγραφή
  6. ...........πφ πφ πφ πφφφφφφφφ...βρομάει πολύ βρομάει...πφφφφφφφφφφφφφφ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΝΤΩΣ ΒΡΩΜΑΕΙ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΟΦΗΜΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ

      Διαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ