Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗ ΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ - ΚΑΡΑΝΑΝΛΗ


ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΦΕΡΕΤΖΕΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ



Tην εκτίμηση πως το νομοσχέδιο του ασφαλιστικού δεν θα εισαχθεί ποτέ στην βουλή από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε ο Βασίλης Λεβέντης.

«Μας είχαν πει ότι θα ερχόταν στη βουλή 10 Ιανουαρίου και σήμερα, 15 Φεβρουαρίου, ακόμα λένε ότι το γράφουν. Δεν πιστεύω ότι θα εισαχθεί το νομοσχέδιο», τόνισε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ.
Ο ίδιος δήλωσε πως είναι «όφελος της χώρας» να πέσει οικειοθελώς η κυβέρνηση και σε συνεννόηση με τον Προκόπη Παυλόπουλο να συγκροτηθεί συγκυβέρνηση με 250 βουλευτές, φέρνοντας ως παράδειγμα τη Γερμανία.

Eρωτηθείς πάντως για την αξιολόγηση δήλωσε «προβληματισμένος» για το αν θέλει η κυβέρνηση να την ολοκληρώσει, ενώ χαρακτήρισε καλύτερη λύση για πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μάλιστα εκτίμησε πως «Αν ο Μητσοτάκης δηλώσει στους Ευρωπαίους ότι δεν δίνει ψήφο στην κυβέρνηση Τσίπρα και πως θα τον αφήσει (σσ τον Τσίπρα) να πέσει για να έρθει αυτός (σσ ο Μητσοτάκης), τότε ο Κώστας Καραμανλής θα «σηκωθεί» με 40 βουλευτές και θα κάνει αυτός κυβέρνηση με τον Τσίπρα».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έκανε λόγο για «άπειρους ανθρώπους, όχι κακούς που βρέθηκαν ξαφνικά στην εξουσία και δεν ξέρουν τι κάνουν» σχολιάζοντας τις πρόσφατες εξελίξεις για τις τηλεοπτικές άδειες και το προσφυγικό.

Παράλληλα, δήλωσε πως στην κυβέρνηση υπάρχει άγχος για κάποιες από τις επερχόμενες ψηφοφορίες στη βουλή υπό τον φόβο «ανταρσίας» από την κυβερνητική ΚΟ.

2 σχόλια:

  1. μια..σταση ...στου..ΛΕΒΕΝΤΗ ...για..χεσιμο ..καμμενα ..βουρλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ Η ΣΤΑΗ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ !
    ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ