Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΤΩΡΑ "Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟ ;

Ο "ΚΥΡΙΟΣ ΤΙΠΟΤΑ"  ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ



 ΑΥΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΜΠΟΥΡΣΟΥΚΙ" ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ
 
Σε αδρανή λογαριασμό παραμένουν τα χρήματα που δικαιούται η Ελλάδα από την Ευρωπαϊκή Ενωση !!!!!!!!!!!!! για την αντιμετώπιση του δήθεν «προσφυγικού»  ( πήραμε μόνο 33 εκατομμύρια ευρώ  από 480 που έχουν εγκριθεί) ενώ θα πληρώσουμε  και 250 εκατομμύρια για την εθνική μας συμμετοχή στα 3 δις που θα πάρει η Τουρκία από την Ευρωπαϊκή Ένωση για να μας φορτώνουν "τις υγειονομικές βόμβες" της Ασίας και της Αφρικής οι δουλέμποροι.


Όπως καταλαβαίνεις πατριώτη με την κυβέρνηση της Αριστεράς εσύ πληρώνεις τους ισλαμοπίθηκους εισβολείς στην πατρίδα σου και σε αποκαλούν επιπλέον  και ρατσιστή όταν διαμαρτύρεσαι.

Ευτυχώς δηλαδή που έχουμε και Έλληνα ως Ευρωπαίο Επίτροπο Μετανάστευσης ( ποσο δίκαιο είχε ο "μεγάλος" Πάγκαλος όταν τον αποκάλεσε "ο κυριος τίποτα !!!!)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ