Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

ΤΩΡΑ ΤΟ IQ ΡΑΔΙΚΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΖΗΤΗΜΑ


"ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ" ΤOΥ ΠΟΛΙΤH ΤΕΟNDOR
  

 
Μετά το κολλαγόνο και το Πολυτεχνείο η «σέξι Οννεδίτσσα» Έλλη Παπαγγελλή ξαναχτυπά γράφοντας για την υπόθεση του… ΗΣΑΠ.  Πριν λίγες μέρες, η κοινή γνώμη «καταδίκασε» τη συμπεριφορά σεκιουριτά που προσπαθούσε να βγάλει Αφρικανό πολίτη από το βαγόνι του ηλεκτρικού. Όμως η Έλλη Παπαγγελλή εναντιώνεται στην απόφαση της εταιρείας να τον απομακρύνει από τη θέση του καθώς η ίδια θεωρεί ότι ο υπάλληλος του ΗΣΑΠ έκανε απλά το καθήκον του και δεν μπορεί να δεχτεί ότι απολύθηκε για τη συμπεριφορά του.

Η σέξι  Έλλη έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:

«Μετά την ανακοίνωση του ΗΣΑΠ με την οποία ζητάει από την εταιρεία security την απομάκρυνση του υπαλλήλου, που έκανε απλά το καθήκον του για την ασφάλειά μας (να ελέγξει δηλαδή έναν ύποπτο λαθρομετανάστη), δεν θα ξαναχρησιμοποιήσω τον ΗΣΑΠ για τις μετακινήσεις μου, καθώς πρόκειται για ένα επικίνδυνο και ανασφαλές μέσο».


 




"Μηδενί δίκην δικάσεις πριν αμφί μύθον ακούσεις … " έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι. 

Η ευκολία με την οποία καταδίκασαν όλοι οι εγκάθετοι της παγοσμιοποίησης την "αντιρατσιστική" συμπεριφορά του υπαλλήλου της Security  και η ταχυτητα με την οποια κινήθηκε οι κρατική εταιρεία  ΗΣΑΠ που ζήτησε την άμεση απόλυσή του και την προθεσή της για την επιβολή κυρώσεων στην εργοδότρια εταιρεία του, δείχνουν την ελαφρότητα της ελληνικής κοινωνίας που εχει εθιστεί από την προπαγανδα των τσοντοκάναλων να ανέχεται τον ασύδοτο ρατσισμό κατά των Ελλήνων.

Το θράσος του απείθαρχου αφρικανού να συμμορφωθεί στις υποδείξεις ενός ελεγκτικού οργάνου και οι απειλές μιας "αντιρατσίστριας"  που ενεπλάκη σε μια διαδικασία που δεν την αφορούσε και βιντεοσκόπησε παράνομα το περιστατικό είναι χαρακτηριστική. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ