Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

MΠΑΛΑΟΥΡΑΣ : ΕΝΑΣ ΩΡΑΙΟΣ ΜΠΟΕΜ ΤΥΠΟΣ


  "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ,  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΗΤΤΗΘΗΚΑΜΕ !!!"  
 


Σε παραδοχή πως η κυβέρνηση «ηττήθηκε και στριμώχτηκε» προχώρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας, μιλώντας για την εξάμηνη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης, όταν υπουργός Οικονομικών ήταν ο Γιάννης Βαρουφάκης.

«Δεν κοροϊδέψαμε κανέναν, δεν είπαμε ψέματα, αλλά αναγκαστήκαμε να κάνουμε δυστυχώς μια αλλαγή στη στρατηγική μας», τόνισε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.

«Δεν μας βγήκε η εξάμηνη, σκληρή διαπραγμάτευση, ηττηθήκαμε και μας στρίμωξαν», δήλωσε χαρακτηριστικά και προσέθεσε:
«Το ΝΑΤΟ δεν έχει καμία δουλειά με το προσφυγικό γιατί είναι μια πολεμική μηχανή», υπογράμμισε και συνέχισε, λέγοντας:
«Η κυβέρνηση, στριμωγμένη στον τοίχο, αναγκάστηκε να δεχθεί την παρέμβαση του ΝΑΤΟ, που συμφωνήθηκε ανάμεσα σε Μέρκελ - Ερντογάν», ανέφερε Μπαλαούρας. «Η στρατηγική μας απέναντι στο ΝΑΤΟ δεν άλλαξε, αναγκαστήκαμε να συμφωνήσουμε λόγω των πιεστικών συγκυριών».

Ο κ. Μπαλαούρας, όμως, δεν αναφέρθηκε στις υποχωρήσεις μόνο στο ζήτημα του ΝΑΤΟ, αλλά και στο θέμα της οικονομικής πολιτικής, όμως, ισχυρίστηκε πως «δεν κοροϊδέψαμε κανέναν, αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε στρατηγική».

«Κλειδί» στην επίλυση του προσφυγικού, όπως, επεσήμανε βρίσκεται «στα χέρια της Τουρκίας».

Οσον αφορά στις παρεμβάσεις του σε ομιλίες Ευρωπαίων αξιωματούχων, ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ του απάντησε πως είναι κατά της ακραίας λιτότητας και πως «δεν μπορεί να υπάρξει Ευρώπη με φράχτες».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ