Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

TA ΣΥΚΑ , ΣΥΚΑ ΚΑΙ Η ΣΚΑΦΗ , ΣΚΑΦΗ


...ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑΜΕΘΡΙΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΜΟΝΟ


Tην άποψη του επι του αιτήματος του ΝΤ ΑΔΕΔΥ Σερρών για το επίδομα παραμεθορίου το οποίο χορηγείται στους δημοσίους υπαλλήλους του Ν Σερρών καταθέτει ο Χρήστος Χρηστίδης .Μια άποψη που σίγουρα θα ..συζητηθεί 
Χρηστος Χρηστιδης
Διάβασα με πολύ προσοχή την προσπάθεια των Σερραίων εκπαιδευτικών ώστε ο Νομός να παραμείνει χαρακτηρισμένος ως παραμεθόριος περιοχή και να λαμβάνουν το σχετικό επίδομα οι ΔΥ και κάτοικοί του.

Φίλτατοι συμπατριώτες μου ο Νομός μας είναι παραμελημένος, εξαθλιωμένος, πλημμυρισμένος ΑΛΛΑ ΔΕΝ είναι παραμεθόριος περιοχή. Δεν αποτελεί δα και τιμωρία να υπηρετεί κάποιος στο Αχλαδοχώρι ή στα Πορόϊα και σίγουρα αντλώντας αυτό το επίδομα το στερεί από άλλους που το δικαιούνται όπως στο Καστελλόριζο ή στους Αρκούς.


Τώρα θα μου πείτε αν το κόψουν από εμάς θα το δώσουν σ’ εκείνους που το αξίζουν ή θα το μοιραστούν ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ όπως συνήθως γίνεται.


Εδώ ΔΕΝ έχω απάντηση γιατί ΔΕΝ είμαι ο καθ’ ύλη αρμόδιος ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΕΘΟΡΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ.

Τα σύκα, σύκα και η σκάφη , σκάφη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ