Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016

To μήνυμα του Αλέξανδρου Κοντού στον Αντώνη Σαμαρά και το "ευχαριστώ αδελφέ" του πρώην Πρωθυπουργού 

 

 
 
 
* Η νέα 3ετής Συμφωνία συνεργασία της Phlilip Morris International με την Κυβέρνηση, δεν άφησε αδιάφορο τον πρώην βουλευτή Ξάνθης Αλέξανδρο Κοντό, αφού αποτελεί μια κίνηση πολύ ουσιαστική για την καπνοκαλλιέργεια στην Ελλάδα. 
 
Εμφανώς συγκινημένος λοιπόν ο πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής Γεν. διευθυντής της ΣΕΚΕ Αλέξανδρος Κοντός για την δεύτερη συμφωνία συνεργασίας της Philip Morris International με την Ελληνική κυβέρνηση για την αγορά ελληνικών καπνών ανατολικού τύπου και για τα επόμενα τρία χρόνια, κάτι που αποτελεί δικαίωση και του Αντώνη Σαμαρά αλλά και του ιδίου, έστειλε όπως μαθαίνω στον πρώην Πρωθυπουργό το παρακάτω μήνυμα: ¨
 
«Χθες υπεγράφη νέα συμφωνία PMI Ελληνικής Κυβέρνησης, συγκινήθηκα ιδιαίτερα όταν διάβασα ότι ο Αποστόλου μεταξύ των άλλων,, δήλωσε τα εξής: «Η εφαρμογή αντίστοιχης συμφωνίας στην τριετία 2013-015 συνέβαλλε αποφασιστικά στην βιωσιμότητα του κλάδου καλλιέργειας καπνού στην Ελλάδα και έδωσε αποτελέσματα στο επίπεδο της τοπικής Ανάπτυξης και της Απασχόλησης»
 
*Η λιτή αλλά θερμή απάντηση του Αντώνη Σαμαρά στον Αλέξανδρο Κοντό είναι και ενδεικτική της άριστης σχέσης τους.
 
«Σ’ ευχαριστώ αδελφέ», απάντησε ο πρώην Πρωθυπουργός στον Ξανθιώτη πολιτικό .
 
 Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΟΜΩΣ ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΛΑΛΟ ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΕ ...
 
 
... ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ - ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ
 
*Να ενημερώσω όσους δεν έχουν ακόμη ενημερωθεί για την είδηση: 

*Νέα τριετής συμφωνία για την αγορά ελληνικών καπνών ανατολικού τύπου υπεγράφη στις 24.2 μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και της Philip Morris International με την εγχώρια θυγατρική της «Παπαστράτος». Tαυτόχρονα, η θυγατρική καπνοβιομηχανία τίθεται επικεφαλής για τις αγορές της Ρουμανίας, της Βουλγαρίας, της Κύπρου και της Μάλτας. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται σε σχετική ανακοίνωση, η συμφωνία υπεγράφη από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου και τον διευθύνοντα σύμβουλο της Philip Morris International Ανδρέα Καλαντζόπουλο, παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
 
 
*Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου δήλωσε μετά την υπογραφή της συμφωνίας: «Με την υπογραφή της σημερινής συμφωνίας ανάμεσα στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και τη Philip Morris International επισφραγίζεται η πρόθεση της διεθνούς αυτής εταιρείας να προμηθευτεί από τους Ελληνες καπνοκαλλιεργητές 30.000 τόνους καπνού στην τριετία 2016-2018 και, από την άλλη, η δέσμευση που έχει αναλάβει το υπουργείο να εφαρμόσει εκείνες τις πολιτικές που θα καταστήσουν ανταγωνιστική σε διεθνές επίπεδο και υψηλής ποιότητας την παραγωγή ελληνικών καπνών ανατολικού τύπου.
 
 
*Πρόκειται για μια χαρακτηριστική περίπτωση συνεργασίας του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα που αποφέρει σημαντικά οφέλη σε όλους τους εμπλεκόμενους, ευνοεί τη συλλογική δραστηριοποίηση και την εκπροσώπηση των αγροτών, αλλά κυρίως προσθέτει αξία στον μόχθο του Ελληνα καπνοκαλλιεργητή. Η πρώτη συμφωνία έγινε επί Πρωθυπουργίας Αντώνη Σαμαρά και αφορούσε στην τριετία 2013-2015.
….
*Και η σημαντική δήλωση του εκπροσώπου της P.H.M: «Με τη συμφωνία συνεργασίας που υπογράφη, η Philip Morris International δεσμεύεται να συνεχίσει να αγοράζει τα επόμενα τρία χρόνια σημαντικές ποσότητες ελληνικού καπνού ανατολικού τύπου. Η συμφωνία αυτή αυξάνει την προβλεψιμότητα του οικονομικού περιβάλλοντος για τους 30.000 καπνοκαλλιεργητές και εργάτες στη χώρα και εξασφαλίζει επαρκείς ποσότητες εξαιρετικής ποιότητας καπνών για τη λειτουργία της ΡΜΙ παγκοσμίως. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, διατηρούμε ακλόνητη τη δέσμευσή μας για τη στήριξη της οικονομίας της χώρας και την αξιοποίηση επιπλέον επιχειρηματικών ευκαιριών», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της ελβετικής πολυεθνικής.
 
 

6 σχόλια:

  1. Ο .. ΑΜΙΣΘΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΣΕΚΕ.. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ "ΑΤΟΚΑ" ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ??
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΜΑΓΚΙΕΣ ΜΕ ΞΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΥ.
    ΕΣΥ ΘΕΣ??
    http://www.ethnos.gr/politiki/arthro/diorise_ton_eauto_tou-21540952/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα ατοκα να τα πληρωσει ο κοντος.
    Αυτος τα εδωσε αυτος να τα πληρωσει κι οχι ο μαλακας ο λαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κοντος να τα πληρωσει κι οχι ο λαος με την ανακεφαλαιοποιηση των τραπεζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ατοκα εε? Πληρωνεται τωρα κοροιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα ατοκα δανεια να τα πληρωσει ο Κοντος και το Υπουργικο Συμβουλιο που τα εδωσε κι οχι ο φτωχος λαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ