Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

NΕΟ ΚΡΟΥΣΜΑ ΥΠΑΤΙΤΙΔΑΣ Α ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ !!!

ΣΤΗΝ ΔΙΝΗ ΕΠΙΔΗΜΙΩΝ ΘΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΥΠΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΕΛΕΩ ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ



Συναγερμό στις υγειονομικές αρχές που βρίσκονται στο λιμάνι του Πειραιά και παρακολουθούν πρόσφυγες σήμανε το κρούσμα ηπατίτιδας Α που εντοπίστηκε σε 8χρονο αγόρι που μαζί με την οικογένειά του είχαν βρει προσωρινό κατάλυμα στον επιβατικό σταθμό του ΟΛΠ, στην πύλη Ε1.

Ο 8χρονος νοσηλεύεται στο Παίδων Αγία Σοφία, ενώ παρακολουθείται και το περιβάλλον του. Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά Νίκος Μαλεσιώτης χαρακτήρισε το συγκεκριμένο περιστατικό διαχειρίσιμο. Είπε ακόμα ότι στο λιμάνι υπάρχει και ένα κρούσμα ανεμοβλογιάς.
Αυτό είναι το δεύτερο περιστατικό ηπατίτιδας Α που εντοπίζεται σε πρόσφυγες που βρίσκονται στην Ελλάδα – το πρώτο ήταν στην Ειδομένη. Μόνο στον Πειραιά, στο πολυϊατρείο που έστησε ο Ιατρικός Σύλλογος, από την περασμένη Δευτέρα έως χθες εξετάστηκαν 600 άτομα, ανάμεσά τους 155 παιδιά. Επίσης οι υπηρεσίες υγείας προχώρησαν σε εμβολιασμούς.
Tags

1 σχόλιο:

  1. Και τι είναι η Υπατίτιδα Α ; Έμπολα είναι ;
    Άντε ρε καπότες ρωτήστε κανένα γιατρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ