Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΠΑΕ, ΓΙΑΝΑΝΤΖΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ


 ΝΥΧΤΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ  "Ο ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ" ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ


"Σε λέω αγάπη κι ας είσαι απάτη ..." θα έλεγε τώρα η θεία μου η Ελπινίκη



Ο Κάμπος ευρίσκετο ως τουρίστας στην Ελλάδα με  τρίμηνη βίζα η οποία έληξε την 27η Απριλίου και παρίστανε τον προπονητή στην γιαλαντζί ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ χωρίς να διαθέτει καν δίπλωμα προπονητή που απαιτείται εργαστεί σε ομάδα επιπέδου Football League !!!!!!!!!!!!!!!!

Δικαίως ο Βάβαλης  τον αποκάλεσε «Ο Μιχαλάκης της Βραζιλίας», όμως το ζήτημα είναι πολύ σοβαρότερο και αφορά την αξιοπιστία και το ήθος του Διοικητικού Συμβουλίου της γιαλαντζί ΠΑΕ. Οι άνθρωποι επιβεβαίωσαν για ακόμη μια φορά τον εαυτό τους με την ίδια πρακτική που πέτυχαν την ίδρυση της ομάδος  με την ίδια πρακτική την διοικούν κιόλας.

Ο Βραζιλιάνος ευρίσκετο στον πάγκο του Πανσερραϊκού χωρίς να υπάρχει πρόσληψη του από την ΠΑΕ και γεννάται λοιπόν το ερώτημα με ποια σχέση εργασίας ευρίσκετο στην ομάδα και με ποιον τρόπο δικαιολογούνταν  οι αμοιβές του.

Βέβαια για την αξιοπιστία του Ελληνικού ποδοσφαίρου ουδείς λόγος




9 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΙΑΚΧΕ. ΠΕΡΣΙΝΑ ΞΙΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ. Η ΠΑΕ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ... ΚΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑΡΧΙΣΩ;

      Διαγραφή
    2. ΡΕ ΙΑΚΧΕ, ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΜΑΜΑΚΙΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.ΣΤΑΜΑΤΑ ΡΕ ΒΛΑΜΜΕΝΕ, ΚΟΥΡΑΣΕΣ ΟΛΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΤΟΠΙ; ΦΥΛΑΓΜΕΝΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΧΑΙΒΑΝΑΚΟ.'Η ΜΗΠΩΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΔΟΥΛΕΥΕ Ο ΚΑΜΠΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Η ΠΑΕ.ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ;ΙΑΚΧΕ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΟΣ. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΕΡΟΥΚΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΤΟΜΑΡΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΓΟΝΤΑΙ.ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΠΕΛΩΡΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑ.

      Διαγραφή
    3. ΣΥΜΦΩΝΩ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΟΥΚΑ ΕΜΑΘΑΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΛΑ. ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΥ

      Διαγραφή
    4. ΙΑΚΧΕ Η ΜΟΝΗ ΠΑΕ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ. ΠΕΙΣΕ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΜΕΓΚΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ 'Η ΑΛΛΙΩΣ ΣΥΡΕ ΚΑΙ ΓΑΜ...ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ.ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΤΑΡΙΑ ΠΟ....ΓΕΡΕ

      Διαγραφή
  2. Κουίζ ??
    Ποιος Σερραίος παράγοντας θα περάσει τις Άγιες Μέρες του Πάσχα στο νησί των Ιπποτών ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΚΑΜΠΟΣ ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΟΤΡΙΦΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ιακχε Γιαναντζι μακακας εισαι και εσυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλο λόγια λόγια λόγια. Συνενοχοι στην αλητεία εναντίον του Πανσερραικου.... Έτσι απλά ρίχνεις λάσπη χωρίς να αιτιολογησεις τίποτα. Φίλε έχεις σοβαρά διανοητικα και ψυχολογικά προβλήματα. Αχυρο, κουρκούτι έχεις μέσα. Περνιεσαι και για έξυπνος ακαματη. Τραβιεσαι σε δικαστήρια αλλά λες τον Χρυσανθιδη μηνυσακια ενώ εσύ είσαι ο πρώτος διδαξας. Έχεις κόμπλεξ πολλά που δεν αλλάζουν. Απλά προβληματικος υπανθρωπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ