Σάββατο 30 Απριλίου 2016

ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ...


"ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ" ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΤΩΝ ΚΑΛΩΝ ΔΕΝΔΡΩΝ


«Περσινά ξινά σταφύλια» στην κόντρα Καραμήτρου – Μουσταφά για το αυτοκινητοδρόμιο ( καλά δεν μιλάμε για τον «ιατρικό σύλλογο» Μηλίδη –Καλώτα, «τζάμπα καίει η λάμπα») , με την αντιπαράθεση εκτός θέματος και για τον σχηματισμό εντυπώσεων και μόνο. 

Ο Μουσταφά θυμήθηκε το αποχετευτικό των Καλών Δένδρων, έργο προ 15ετίας μιας περιοχής που υπάγονταν στο Δήμο Λευκώνα  που  ναυάγησε και με υπεύθυνο της αποτυχίας Δήμαρχο τον Καραμήτρο αλλά … το αυτοκινητοδρόμιο πέφτει λιγάκι μακριά.

Ξέχασε προφανώς ο κ. Δήμαρχος ότι καθ’ οδόν προς τα Καλά Δένδρα επι καταπατημένης δημόσιας έκτασης,εκδόθηκε μια αδεια λειτουργίας σε ένα πολυκατάστημα, υπόθεση  για την οποία προ τριμήνου με κοινή ανακοίνωση  με τον υπόδικο Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου, εξήγγειλαν την προσφυγή στην δικαιοσύνη για την διερεύνηση ευθυνών των υπευθύνων αλλά μέχρι στιγμής … παπ@λα !!!!!


1 σχόλιο:

  1. Ο ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΣΑΠΑΘΑΡΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΘΙΑΣΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΚΟΠΩΣ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΥΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΡΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΚΟΥΚΙΔΑ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ..........
    ΤΙ ΛΕΣ ΩΡΕ.....ΑΣΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΕ.....ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΣΟΥ ΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΑΝΙΚΑΝΗ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ??????
    ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΔΙΚΑΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΘΗΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΨΕ ΤΙΣ Μ@ΛΑΚΙΕΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ