Κυριακή 10 Απριλίου 2016

ΛΑ.Ε. " ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ GREXIT " (VIDEO)

KAI O ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ


Στη Δράμα βρέθηκε ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος την Τρίτη (5/4) το απόγευμα ήταν ο κεντρικός ομιλητής στην πολιτική εκδήλωση που έγινε στο Ωδείο, και είχε ως κεντρικό θέμα το «Ασφαλιστικό, το προσφυγικό και τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις». 

Η επίσκεψη του κυρίου Λαφαζάνη στη Δράμα ξεκίνησε από το πρωί, με συναντήσεις που είχε με τις διοικήσεις του Εργατικού Κέντρου και του Επιμελητηρίου Δράμας. Στις δηλώσεις του, ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας σχολίασε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, ασκώντας δριμεία κριτική στην κυβέρνηση.


Μεταξύ άλλων μίλησε για μια μνημονιακή κυβέρνηση και υπαλληλική απέναντι σε θεσμούς, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και Γερμανικούς κύκλους, που μέσα από τα λάθη της δείχνει ξεκάθαρα ότι δεν έχει μέλλον, καθώς καταστρέφει τη χώρα. Εξάλλου, έκανε λόγο για μνημονιακή χούντα και οικονομική κατοχή, για μια Ευρωζώνη που πνίγει την οικονομία της Ελλάδας, ενώ αναφέρθηκε στην εναλλακτική πρόταση, όπως τη χαρακτήρισε, της Λαϊκής Ενότητας, για επιστροφή στο εθνικό νόμισμα και έξοδο από την ευρωζώνη, διαγραφή του χρέους και σχεδιασμό για χάραξη οικονομικής πολιτικής που θα δώσει την επενδυτική άνοιξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ