Σάββατο 23 Απριλίου 2016

ΤΟ "ΑΣΧΗΜΟΠΑΠΟ" ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ "ΚΥΚΝΟΣ" (VIDEO)

Η ΤΟΠΙΚΗ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΔΕΞΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΝ ΘΛΙΒΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ...
 

 ΤΟΥΣ "ΞΕΧΕΣΕ" ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΤΟ 2012  ... ΑΛΛΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΝ ΑΝΕΔΕΙΞΑΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΟΝΤΑ ΣΥΝΕΔΡΟ ΤΟ 2016


 ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ


Ο πονηρός Πελοποννήσιος, ανύπαρκτος πολιτικά το 2012 και απών από τις εκλογικές μάχες του κόμματος ενώ γνώριζε ότι είχε και μιδαμηνές πιθανότητες να επιλεχθεί για υποψήφιος βουλευτής πέρασε σε μία αήθη επίθεση σε βάρος  του Προέδρους και της ηγεσίας του «ανήθικου» κόμματος  όπως το κατήγγειλε αλλά και σε βάρος των βουλευτών των Σερρών και των στελεχών της παράταξης. Περέργως όμως  συνέχισε να  υπηρετεί την σάπια αυτή κατασταση ως Πρόεδρος της Τ.Ο. Σερρών !!!!  


Ω τι φαρισαϊσμός και τι υποκρισία !!!! Η στοιχειώδης αξιοπρέπεια θα επέβαλε μια έντιμη παραίτηση, αλλά που …




Μίλησε για «παρωδία επιλογής υποψηφίων», για «ανάλγητο,ανίκανο και αντιδημοκρατικό αθηνοκεντρικό κόμμα», για κομματική καμαρίλα και «επιλογές πίσω από κλειστές πόρτες», για «πασαρέλα υποψηφίων», για «παιχνιδάκια με σημαδεμένα χαρτιά» και έκλεισε κατηγορώντας και υποτιμώντας τους υπόλοιπους πολιτευτές τους οποίους εμμέσως πλην σαφώς χαρακτηρίζει ως «άβουλα, μοιραία και ιδιοτελή ανθρωπάκια» που σιωπούν ενώ συμφωνούν μαζί του για μια κομματική καρέκλα υποψηφίου. Αλλά και τι χαμηλοταβανία και ανεπάρκεια όπως λέει και ο Αθανάσιος από την απέναντι πλευρά.


ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ !!!! Κόμμα, ηγεσία, βουλευτές  και πολιτευτές ανέχθηκαν  τις ύβρεις αδιαμαρτύρητα.


Μόνο ο Γιώργος Σπυρόπουλος πήγε να ψελλίσει κάτι για τις απαράδεκτες δηλώσεις αλλά σε πολύ ήπιο τόνο … οι υπόλοιποι "βαλαν τα σκουπίδια κάτω από το χαλί"

6 σχόλια:

  1. Οσο και να χτυπιεται φραπες δεν γινεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΡΤΟΝ...ΛΙΖΑ..ΚΑΙ..ΚΑΝΤΟΝ ..ΚΟΡΝΙΖΑ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η μνήμη σου είναι ελαστική και θυμάται οτι θέλει .Αν ανατρέξεις στο 2012 θα δεις οτι μόνο ο pinokio τον <> με δηλώσεις στα Καναλια ως εκπρόσωπος τύπου τοτε της ΝΟΔΕ και είχε εισπράξει από τον δικηγόρο και ένα εξώδικο .Το οποίο παρεδόθη στα γραφεία της ΝΟΔΕ την ημέρα που κατέθεταν υποψηφιότητες .Αυτα περι Γιώργου Σπυρόπουλου οτι κάτι ψέλισε άλλαξε πλευρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΔΕ. ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ. ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ. ΕΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ

      Διαγραφή
  4. Η ΞΙΝΗ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΜΑΡΙΛΑ ΓΚΟΛΕΜΗ?ΓΙΑ ΠΕΣ ΟΞΥΓΟΝΟ Η ΣΑΠΙΛΑ?
    ΧΑΧΑ ΧΑΧΑ ΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ