Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΩΝ 8 ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

 ΔΙΚΗ ΟΡΟΣΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ" ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ




Τριήμερη αναβολή από το Aυτόφωρο στους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς

Αλεξανδρούπολη

Τριήμερη αναβολή της αυτόφωρης διαδικασίας ζήτησαν και πήραν οι οχτώ συλληφθέντες Τούρκοι στρατιωτικοί, που νωρίτερα σήμερα, Δευτέρα, οδηγήθηκαν στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αλεξανδρούπολης.

Οι οχτώ συλληφθέντες αιτήθηκαν τριήμερης αναβολής, με το αιτιολογικό της καλύτερης προετοιμασίας της κατάθεσής τους, αίτημα που αποδέχθηκε η δικαστής κι έτσι το αυτόφωρο θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη, στις 12 μετά το μεσημέρι.

Στην κατάμεστη δικαστική αίθουσα με τις ανοιχτές πόρτες και την είσοδο ελεύθερη σε όποιον επιθυμούσε να παρακολουθήσει (με την προϋπόθεση μη οπτικοακουστικής κάλυψης), η δικαστής ανέγνωσε τα ονόματα των κατηγορουμένων για να τους ρωτήσει αμέσως μετά, εάν επιθυμούν να δικαστούν σήμερα.

Η απάντησή τους, η οποία μεταφράστηκε από τον διερμηνέα που κλήθηκε για την προγραμματισμένη αυτόφωρη δίκη, ήταν αρνητική 

Ακολούθησε το προβλεπόμενο από το νόμο αίτημα τριήμερης αναβολής για να προετοιμαστούν οι κατηγορούμενοι και η αποδοχή του από την δικαστή, καθώς και ορισμός της νέας δικασίμου την Πέμπτη 21 Ιουλίου, στις 12 το μεσημέρι.

1 σχόλιο:

  1. ΟΚΤΩ ΣΤΡΑΤΙΩΤΚΟΙ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞ/ΛΗ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΝΤΟ ΜΠΕΡΕΛΙ ΚΟΜΜΑΝΤΟΣ 14 ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΑΦΑΝΤΑ 42 ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ ΑΦΑΝΤΑ !!!!!...φημολογειται οτι καποιοι ανωτατοι στρατιωτικοι θα ζητησουν ασυλο στην ΕΛΛΑΔΑ και αλλου...μηπως πρεπει να ετοιμαζομαστε..για θερμα επεισοδια ?...ΑΣΥΛΟ ,ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ,ΥΛΙΚΟ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ