Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ Η ΕΛΛΑΣ

ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ  ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥΡΚΩΝ 
ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΡΟΥΠΟΛΗ

ΡΕΜΠΕΤ ΑΣΚΕΡ ... Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ




Μεταξύ των παρισταμένων στην αίθουσα του δικαστηρίου  την προηγούμενη Τρίτη ήταν και ένας Τούρκος, ο οποίος ενδεδυμένος με τήβεννο δεν ήταν δυνατό να περάσει απαρατήρητος: Ο Δρ. Ραμαζάν Αριτσέκ, εξερχόμενος του δικαστηρίου δήλωσε στα δημοσιογραφικά συνεργεία (μεταξύ των οποίων και 3-4 τουρκικά τηλεοπτικά) ότι είναι δικηγόρος, μέλος Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης νομικών στην Κωνσταντινούπολη, που ήρθε αυτοβούλως στην Αλεξανδρούπολη μαζί με δύο ακόμη συναδέλφους του, προκειμένου να ζητήσει την έκδοση των «πραξικοπηματιών», όπως τους χαρακτήρισε, στην Τουρκία.

«Το αίτημα έκδοσης υποβάλλεται αρμοδίως και όχι κατ’ αυτό τον τρόπο. Δεν θα περίμενα να το ακούσω αυτό από συνάδελφο μέσα σε αίθουσα δικαστηρίου. Από οποιαδήποτε πλευρά κι αν είναι σαν συνάδελφος δικηγόρος, αντιλαμβάνεται την πολύ δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι συγκεκριμένοι άνθρωποι. Δεν θα έπρεπε να κάνει χαρακτηρισμούς», σχολίασε λίγο αργότερα η κ. Μαρινάκη δικηγόρος των κατηγορουμένων.

Οι Τούρκοι στρατιωτικοί, παραβίασαν τον ελληνικό εναέριο χώρο στην προσπάθειά τους να διαφύγουν τις συλλήψεις που ακολούθησαν μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία.


Newsroom ΔΟΛ

1 σχόλιο:

  1. ο φακελος της δολοφονίας του Σμηναγού Ηλιάκη και η καταστροφή του F-16 από τον δολοφόνο τούρκο πιλότο μέσα στον Ελληνικό εναέριο χώρο παραμένει ΚΛΕΙΣΤΟΣ. Είναι ένας ακόμα φάκελος για εθνικά θέματα που κρατούν κλειστό οι τουρκοχατζιαβάτηδες εξουσιαστές που νομίζουν ότι ο ρόλος του Έλληνα πολιτικού είναι να υποκαταστήσει του τούρκους πασάδες που έδιωξαν οι πρόγονοί μας με την Επανάσταση του 1821.
    Έπρεπε το "Ελληνικό Κράτος" να είχε καταθέσει στο Διεθνές Δικαστήριο ΑΓΩΓΗ κατά της τουρκίας για αποζημιώσεις (πριν αυτή διαλυθεί).
    Και αν αυτό είχε γίνει, θα έπρεπε νά έχουμε επιβάλει αυθημερόν ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ στο τουρκικό ελικόπτερο μόλις προσγειώθηκε παράνομα στην Αλεξανδρούπολη, έναντι της απαίτησης από την αγωγή μας. Και αυτοί ΔΕΝ έχουν κάνει την αγωγή και δώσανε πίσω το ελικόπτερο με χαμόγελα και υποκλίσεις που αποτελούν ύβρη στη μνήμη του ηρωϊκού Ηλιάκη.
    Ντροπή σε όλους τους Γραικύλους προδότες που έχουν την ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΚΗ ότι εκπροσωπούν τον Ελληνικό Λαό. Θα έλθει σύντομα η ώρα που θα τιμωρηθούν σκληρά. Στην τιμωρία τους θα συμπεριλάβουμε και ένα τριήμερο περιορισμό μέσα στο Οχυρό του Ρούπελ για να ζήσουν με την μνήμη τών ηρώων σαν τον Ίτσιο και την παρέα του που συνέχισαν το χρέος των Ελλήνων προς την Πατρίδα. Μια Πατρίδα που δεν είναι ούτε αριστερή, ούτε δεξιά αλλά γνήσια Ελληνική, για πάντα και σε πείσμα των προδοτών, των δοσίλογων, των μικροεμπόρων της δημοκρατίας γιαλαντζί και των τραπεζοτοκογλύφων της συμφοράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ