Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

H KΕΛΛΥ ΕΙΝΑΙ ΟF SIDE ...

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ


Ακριβή μου Κέλλυ,  μιας και μιλάμε όμως για αξιοπρέπεια δεν είδα να έχετε τις ίδιες ευαισθησίες όταν ο Τσουκάτος έφερε στο ταμείο του ΠΑΣΟΚ το 1.000.000 μάρκα από την "ευγενική χορηγία" της SIEMENS, δεν είδα να συγκινείστε για τα 120 εκατομμύρια ευρώ των θαλασσοδανείων του ΠΑΣΟΚ του Γιωργάκη Μινεϊκο που παραμένουν απλήρωτα μέχρι σήμερα ούτε να ιδρώνει το αυτί σας για το σκάνδαλο με τον κηφήνα γαμπρό του Γενηματά, σύζυγο της ανεπάγγελτης συνταξιούχου αρχηγού σας που μισθοδοτούνταν από το δημόσιο ενώ δεν εμφανιζόταν στην εργασία του στο νοσοκομείο.

Στις περιπτώσεις αυτές η αξιοπρέπεια σας προφανώς έμεινε ξεχασμένη ... στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας

1 σχόλιο:

  1. Καλέ μου άνθρωπε, συμψηφισμός στην παρανομία και στο έγκλημα δεν υπαρχει.....μην το ξανακανεις, εκτος και αν εσκεμμένα φτηνολαϊκίζεις. Σου θίξανε τις ακροδεξιές ευαισθησίες σου, μου φαίνεται υπόδικε. Πάντα όταν αναφέρεσαι στους Χρυσαυγίτες μεροληπτείς,προφανώς λόγω της κοινής σας ιδιότητας, αυτή του κατηγορουμένου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ