Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ ;

  ΚΟΤΡΩΝΗ , ΚΛΕΙΣΕ ΔΩΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΠΙΔΑ RESORT AMEΣΩΣ

6 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΓΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΣΩΤΟ...ΜΕ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ Ή ΑΡΝΙΣΙΟ.....ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΣΚΟΥΖΕΙ Ο ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ....ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΧΕΡΙ.
    Α!!!!! ΡΕ ΣΕΡΡΑΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.....
    Ο ΜΟΥΣΤΑΦΑΣ ΠΑΛΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ....Ο ΔΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΑΣΚΟΠΩΣ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΦΩΤΙΑΔΗ ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ;ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΌΤΙ ΕΊΣΑΙ ΠΟΛΎ ΜΑΛ@ΚΑΣ ΌΜΩΣ ΕΣΥ ΤΟ ΈΧΕΙΣ ΚΑΤΑΆΒΕΙ..

      ΚΑΙ ΜΟΜΙΖΕΙΣ ΌΤΙ ΠΊΣΩ ΑΠΌ ΚΆΘΕ ΑΡΝΗΤΙΚΉ ΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ ΕΊΝΑΙ Ο ΦΩΤΙΆΔΗΣ....ΤΌΣΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΆ ΕΊΝΑΙ ΤΑ ΌΝΕΙΡΆ ΣΟΥ? ΗΛΗΘΙΕ...

      Διαγραφή
  3. ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΟΠΗΓΗ?....ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΕΣ..ΜΕ ΥΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΕΚΔΙΗΓΕΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΑΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ...ΚΟΤΡΩΝΗ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΕΤΑ ΑΠΟ 100 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΣΥΡΙΖΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σαν μόνιμοι κάτοικοι Σερρών, θα έχουν και το προνόμιο να μπορούν να πάρουν και μερίδια στην Συνεταιριστική μας Τράπεζα η οποία, κάνοντας άλλη μία πρωτοτυπία, να τους δώσει μακροπρόθεσμα και φτηνά ΔΑΝΕΙΑ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟΥ με τα γνωστά σωστά τραπεζικά κριτήρια και το μοναδικό δημιουργικό της πνεύμα. Όπως εύκολα θα διαπιστώσει η σοφή ηγεσία της Τράπεζας (για να αιτιολογήσει τα δάνεια αυτά, όπως πολυ προσεκτικά κάνει σε κάθε περίπτωση δανείου), είναι όλοι τους απόγονοι του στρατού του Μέγα Αλέξανδρου που επιστρέφουν (χωρίς βίζα που δεν χρειάζεται)στην Πατρίδα από τις Ασιατικές κτήσεις του Ελληνισμού (σε λίγο περιμένουμε και τους Αιγύπτιους ομοεθνείς).
    Έτσι θα αυξηθούν και τα κεφάλαια της Τράπεζας. Εάν εγκατασταθούν στον Νομό μας 100.000 τέτοιοι εκλεκτοί συμπατριώτες-επενδυτές, και η Τράπεζα σίγουρα θα πάρει ανάσα αλλά και η τοπική οικονομία θα ανακάμψει με πιό γρήγορους ρυθμούς. Δεν μας πειράζει που θα έχουμε και τοπικά τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων στα Αραβικά-Αφγανικά-Πακιστανικά. Έχουμε δε απεριόριστη εμπιστοσύνη στην επίσης σοφή Περιφέρεια ότι δεν θα τους φτιάξει τζαμί μέσα στην Πλατεία Ελευθερίας, αλλά λίγο πιό έξω..
    Να τον πούμε τον Σώτο ότι οι Μουσουλμάνοι δεν τρώνε καθόλου χοιρινό κρέας για θρησκευτικούς λόγους. Θα υπάρχουν δηλαδή τελικά και πάρα πολλοί που δεν θα ενοχληθούν καθόλου απο την εδώ παρουσία τους. 'Ολα τα γουρούνια των Σερρών (τετράποδα και άλλα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ