Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΑΕΙ , ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΑΝ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ;

 ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ;


Το τέλος της εγκληματικής οργάνωσης που διέλυσε το Ελληνικό ποδόσφαιρο έρχεται όλο και πιο κοντά. Σύμφωνα με πληρoφορίες του aek365 εντός της ημέρας αναμένεται να γίνει επίσημα γνωστή η πρόταση για το παραπεμπτικό βούλευμα για την εγκληματική οργάνωση το οποίο εκτός όλων των άλλων προβλέπει και την παραπομπή σε δίκη του Βαγγέλη Μαρινάκη για πέντε κακουργήματα. 

Μετά τις δεκατέσσερις αποτυχημένες προσπάθειες των κατηγορουμένων να πετύχουν την εξαίρεση του εισαγγελέα Σταμάτη Δασκαλόπουλου ο δικαστικός λειτουργός προχώρησε στην πρόταση του που μεταξύ των άλλων περιλαμβάνει και την παραπομπή του Βαγγέλη Μαρινάκη σε δίκη για: 1) ένταξη και διεύθυνση σε εγκληματική οργάνωση, 2) ηθική αυτουργία σε απόπειρα εκβίασης με απειλή βλάβης δραστηριότητας που ασκεί ο εξαναγκαζόμενος από υπαίτιο που διαπράττει τέτοιες πράξεις από συνήθεια, κατ’ επάγγελμα και κατ’ εξακολούθηση, 3) ηθική αυτουργία σε έκρηξη από την οποία μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο, 4) ηθική αυτουργία σε κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση δωροδοκία-δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις, από την οποία επιτεύχθηκε ο σκοπός που επιδίωκε ο δράστης και 5) απάτη κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.

Πλέον τα τελευταία μέσα με τα οποία μπορεί να προσπαθήσει κάποιος να αποφύγει την δίκη όταν έχει φτάσει σε αυτό το σημείο είναι έφεση κατά βουλεύματος και αναίρεση κατά βουλεύματος που στην περίπτωση αυτή έχουν ελάχιστες πιθανότητες. Μετά υπάρχει η δίκη. Λεπτομέρειες αναμένεται να γίνουν εντός της ημέρας για να δούμε ποιοι άλλοι θα παραπέμπονται. Επίσης υπάρχουν πληροφορίες πως για κάποιους κατηγορούμενους προτείνονται αλλαγές στους περιοριστικούς όρους και ότι μέσα σε αυτούς είναι και η προφυλάκιση. Ολα αυτά θα ξεκαθαρίσουν μέσα στην ημέρα. 
Πολύ δύσκολη μετά την εξέλιξη αυτή γίνεται και η θέση του Ολυμπιακού καθώς το βούλευμα που παραπέμπει σε δίκη τον ιδιοκτήτη και πρόεδρο της ΠΑΕ ανοίγει τον δρόμο για την αθλητική δικαιοσύνη να ασχοληθεί με την υπόθεση σε Ελληνικό αλλά και σε διεθνές επίπεδο. Οι ποινές που προβλέπονται είναι πολύ βαριές και μην ξεχνάμε πως πλέον η αθλητική δικαιοσύνη λειτουργεί με τακτικούς δικαστές. 

1 σχόλιο:

  1. ΚΡΙΜΑ...ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟΝ ΠΑΜΠΛΟ ΕΣΚΟΜΠΑΡ ΠΑΙΚΤΗ ΤΗς ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΟΛΟΜΒΙΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ