Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

"ΞΟΦΛΗΜΕΝΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ" ΠΛΕΟΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

 ΨΑΧΝΕΙ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ... "ΣΤΡΙΒΕΙΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΡΡΑΒΩΝΟΣ"


 Η ΑΗΘΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΣΟΪΜΠΛΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΝΑΝ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ

Σφοδρή επίθεση κατά του Β.Σόιπλε εξαπέλυσε ο πρωθυπουργός χωρίς να τον κατονομάζει λέγοντας: «Να έχουν την ευλογία, να αισθάνονται καλά και να είναι ευτυχισμένοι στην ψυχή τους. Όσοι δεν είναι καλά στην ψυχή τους, δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της χώρας τους, ούτε τα προβλήματα της Ευρώπης, ούτε τα προβλήματα του κόσμου ολόκληρου».

Στην ουσία αποκάλεσε τον Β.Σόιμπλε ανισόρροπο και εμπαθή επειδή ακριβώς δεν τα έχει βρει με τον εαυτό του και επιδιώκει να προκαλεί προβλήματα στον ελληνικό λαό.(;;;;;;;;;;;;;)(


Πρόσθεσε μάλιστα «όσο μεγάλα δημοσιονομικά πλεονάσματα και να καταφέρουν κάποιες χώρες, αυτό το μεγάλο πλεόνασμα ψυχής που έχει κατακτήσει ο ελληνικός λαός, δεν θα το καταφέρουνε» αποκαλώντας έτσι τον Β.Σόιπλε μικρόψυχο!

«Εκείνοι που τούτες τις ημέρες μας κουνάνε και το δάχτυλο, στο όνομα των συμφωνιών, και απευθύνονται με ιταμό τρόπο στον ελληνικό λαό, να ξέρουν ότι πρέπει πρώτα να τηρούν αυτοί τις δεσμεύσεις τους και μετά να απευθύνονται σε εμάς» είπε ο κ. Τσίπρας μιλώντας σε εκδήλωση για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα στη Βουλή

«Εμείς, βέβαια» συνέχισε ο πρωθυπουργός «μέρες που είναι, έχοντας και το πνεύμα των Χριστουγέννων, θα τους ανταποδώσουμε λέγοντάς τους Χρόνια Πολλά, καλά Χριστούγεννα και καλή καρδιά».

«Εμείς, λοιπόν, σήμερα, ανοίγουμε την αγκαλιά μας, με την πρωτοβουλία του προέδρου της Βουλής (και πιστεύω ότι αυτό αντανακλά στα συναισθήματα της μεγάλης πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού)*, σε αυτούς τους αδύναμους ανθρώπους.

( * Σημείωση: ΑΛΕΞΗ ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ, ΚΌΨΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ") 

Και παρά τις δυσκολίες μας, κρατάμε μια στάση και μια θέση αξιοπρέπειας. Κι αυτό, ξέρετε, είναι πολύ μεγαλύτερος πλούτος και πολύ μεγαλύτερο πλεόνασμα από όλα τα δημοσιονομικά πλεονάσματα» συνέχισε ο κ. Τσίπρας. 

«Να έχουν την ευλογία, να αισθάνονται καλά και να είναι ευτυχισμένοι στην ψυχή τους. Όσοι δεν είναι καλά στην ψυχή τους, δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της χώρας τους*,  ούτε τα προβλήματα της Ευρώπης, ούτε τα προβλήματα του κόσμου ολόκληρου»
( * ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΚΡΙΝΕΙ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ ...ο ξεπεσμένος κομμουνιστής )

Βέβαια κάποιες ώρες αργότερα κυβερνητικοί κύκλοι διέρρευσαν ότι ο πρωθυπουργός δεν αναφέρονταν στον Β.Σόιμπλε, όμως δεν διευκρίνισαν σε ποιους αναφέρονταν.

5 σχόλια:

  1. ΜΕ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΨΥΧΗΣ ΔΕΝ ΞΟΦΛΑΣ ΤΑ ΧΡΕΗ, ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ ΠΑΠΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την έπεσε ο Τσίπρας στον σακάτη και επαναστάτησαν οι γερμανοτσολιάδες στην Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Που τα έμαθες όλα αυτά ρε γίγαντα? σε Σεμινάριο της Πρεσβείας των Η.Π.Α στο εξωτερικό με δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια, δωρεάν διαμονή, και όλα τα έξοδα πληρωμένα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτο που συμβαινει να εχει υποστηρικτες ο Σοιμπλε , μου προκαλει αναγουλα , αυτα που λεει ο Αξελ Τσιπρα, ενας ακομη ξενος πρακτορας που κατελαβε την θεση του πρωθυπουργου της Ελλαδας, για τον Σοιμπλε , δεν τα εννοει βεβαια , γιατι αν τα εννοουσε θα ακολουθουσε και αλλη πολιτικη.

    Γιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΆΔΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΚΛΑΝΕΙ Ο ΣΌΙΜΠΛΕ ΚΑΙ ΛΈΝΕ ΤΙ ΩΡΑΊΑ ΠΟΥ ΜΥΡΊΖΕΙ .ΓΙΑΤΊ ΡΕ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ??? ΔΕΝ ΝΤΡΈΠΕΣΑΙ ΚΑΘΌΛΟΥ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ