Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2017

ΝΑ ΜΗΝ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΜΕ ΤΗΝ "ΛΥΣΗ" ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΥΣΤΡΟΠΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ





Ο ΘΕΙΟΣ ΒΡΑΣΙΔΑΣ: Ο ΘΕΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: ΣΤΟ ΚΕΝΟ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ


Σήμερα, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, με την ανοχή αν όχι τη σύμφωνη γνώμη πλειοψηφίας του πολιτικού κόσμου, κάθεται σε ένα τραπέζι, στο οποίο συζητά:


  1. Την κατάργηση του ανεξάρτητου και αναγνωρισμένου από το 1960 στον ΟΗΕ και μέλους στην ΕΕ κράτους της Κυπριακής Δημοκρατίας.
  2. Την οριστική διχοτόμηση του νησιού σε δύο ομόσπονδες δημοκρατίες. Από τις οποίες η μία θα είναι ανεξάρτητη και η άλλη θα είναι ντε φάκτο επαρχία της Τουρκίας!
  3. Την εγκατάλειψη των δικαιωμάτων της πλειοψηφίας και στις τρεiς εξουσίες του νέου κεντρικού κράτους- οπερέτα, παραχωρώντας στη μειοψηφία του 20% δικαιώματα πλειοψηφίας 51%! Δηλαδή τη μετατροπή της πλειοψηφίας των Κυπρίων σε υπάκουους της θέλησης της μειοψηφίας. Άλλο πράγμα παραχωρώ δικαιώματα και εξασφαλίζω τα δικαιώματα της μειοψηφίας και άλλο πράγμα παραχωρώ στη μειοψηφία τα δικαιώματα της πλειοψηφίας σε βάρος της πλειοψηφίας).
  4. Την παραμονή, υπό οποιαδήποτε μορφή, τουρκικών κατοχικών στρατευμάτων στο νησί.
  5. Την παραχώρηση πάνω από των μισών κατεχόμενων εδαφών της Κυπριακής Δημοκρατίας στους Τουρκοκύπριους.
  6. Την απώλεια για πάντα κατεχομένων ελληνικών πόλεων και χωριών για τους ελληνοκύπριους πρόσφυγες κατοίκους τους.
  7. Την εγκατάλειψη και παραχώρηση πάνω από το ένα τρίτο της ακτογραμμής του νησιού σε ένα άλλο κράτος, που αποκτά έτσι δικαιώματα εκμετάλλευσης υποθαλάσσιου πλούτου της Πρώην Κυπριακής Δημοκρατίας, συνενώνοντάς τα με της Τουρκίας.
  8. Τη διαιώνιση της επιτροπείας ξένων δυνάμεων υπό τη μορφή εγγυητριών στο νέο κράτος- οπερέτα, που σημαίνει ότι η ΕΕ θα έχει σαν μέλος της ένα κράτος μη ανεξάρτητο, μη δημοκρατικό, μη ευρωπαϊκό (αφού η Τουρκία θα είναι μέρος του), μη αυτοαμυνόμενο, έξω από κάθε ευρωπαϊκή συνθήκη και νομολογία!
  9. Την παραβίαση της θέλησης της πλειοψηφίας, καθώς όλα αυτά γίνονται ερήμην και χωρίς την έγκριση του κυπριακού λαού, ο οποίος, ακόμα και αν κληθεί να αποφασίσει με δημοψήφισμα, θα είναι εκ των υστέρων, επί τετελεσμένων και σε περίπτωση νέου «όχι» η ψήφος του θα έχει την αξία που είχε και το «όχι» των Ελλήνων στο δημοψήφισμα του 2015. Οι ΗΠΑ και η ΕΕ δεν θα επιτρέψουν να ξαναγίνουν ρεζίλι από την ψήφο ενός λαού.

1 σχόλιο:

  1. Ο Ηλίας έσωσε την πόλη σήμερα .
    Ο Δήμος Σερρών είχε τα λιγότερα προβλήματα σε όλη την Ελλάδα .
    Του αξίζουν συγχαρητήρια .

    GOTSIOΛΑΓΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ