Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΡΙΠΟΓΛΟΥ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ, ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ

ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 
κ. ΚΑΤΙΡΤΖΟΓΛΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ



Η καταγγελία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου για τον προπηλακισμό του δικηγόρου κ. Κατιρτζόγλου μέλους του Δικηγορικού Συλλόγου Σερρών ...



...και η κυνική ομολογία του Προέδρου του Σωματείου Εστιατόρων κ. Σώτου Κοτσαμπά, ότι σαράντα παλληκάρια του "Καλύτερου" δημιούργησαν τον καβγά μέσα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου !!!!!!!!!!

 Κύριε Καρίπογλου, θα σηκώσετε το γάντι ;
 ή 
ο Δικηγορικός Συλλογος θα παραμείνει απαθής θεατής

10 σχόλια:

  1. Ο ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΙΑΚΧΟΣ ΔΕ ΠΛΗΡΗ ΡΟΛΟ!!!!
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΝΕΓΚΈΦΑΛΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΑΛΗΤΙΕΣ ΤΟΥ ΙΑΚΧΟΥ..
    ΓΡΑΨΤΕ ΤΟΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙ@ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή η εντολή του αφεντικού σου, να γράψεις την μ@κακια σου. Αφήστε τον ιακχο Σερραιοι, και ακούτε μόνο ΔΙΚΤΥΟ και ΕΠΙΛΟΓΕΣ τα μεσημεριανάδικα. Μετά τα ζώδια και πριν την κυρα Στέλλα βγαίνει καθημερινά και ο Καραμητρος στην στήλη "Μπαρούφες"

      Διαγραφή
    2. Δηλαδη το γιουσουφακι του Καραμητρου που δεν εχει αφησει αναρτηση για αναρτηση χυδαιολογώντας ανηκει στους ανεγκεφαλους ή στα ασπονδυλα πρωτο-Ζωα;

      Διαγραφή
    3. Κουφαλίτσα ...εκπομπή για εκπομπή σεν εχεις αφήσει απο την Σερραϊκη TV....και όλες τις αναρτησεισς του ΙΑΚΧΟΥ τις βλέπεις και τιε ελέγχειςανελειπώς.......με το κομματι τον πληρώνετε?????
      Εγώ έχω την εντύπωση πως τον πληρώνατε με τον μήνα!

      Διαγραφή
  2. Ο Κατιρτζόγλου για να τύχει της εύνοιας του Δικηγορικού Συλλόγου θα πρέπει πρώτα να ειναι σωστός απέναντι στους συναδέλφους του και στο δικηγορικό λειτούργημα. Ας σταματήσει να εκνευρίζει τους συναδέλφους του και ας σταματήσει να προκαλεί προκειμένου να αποφύγει τα πειθαρχικά απο το δικηγορικό σώμα και μετά να επιζητά την συνδρομή του Προέδρου Καρίπογλου. Δυστυχώς όπως συμπεριφέρεται στο Δημοτικό Συμβούλιο έτσι συμπεριφέρεται και στο δικηγορικό σύλλογο. Όπου δει μέλι πέφτει με τα μούτρα χωρίς να νοιάζεται για κανέναν και για τίποτα.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Κατιρτζόγλου για να τύχει της εύνοιας του Δικηγορικού Συλλόγου θα πρέπει πρώτα να ειναι σωστός απέναντι στους συναδέλφους του και στο δικηγορικό λειτούργημα. Ας σταματήσει να εκνευρίζει τους συναδέλφους του και ας σταματήσει να προκαλεί προκειμένου να αποφύγει τα πειθαρχικά απο το δικηγορικό σώμα και μετά να επιζητά την συνδρομή του Προέδρου Καρίπογλου. Δυστυχώς όπως συμπεριφέρεται στο Δημοτικό Συμβούλιο έτσι συμπεριφέρεται και στο δικηγορικό σύλλογο. Όπου δει μέλι πέφτει με τα μούτρα χωρίς να νοιάζεται για κανέναν και για τίποτα.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΦΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ κ. ΚΑΤΙΡΤΖΟΓΛΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.

      ΕΝΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΔΕΚΑΔΩΝ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΠΡΟΠΗΛΑΛΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΜΠΟΔΙΣΤΗΞΚΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΤΑΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΑΓΕΛΗ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΝΟΜΙΜΩΣ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ

      Διαγραφή
    2. Ιακχε απο ότι γνωρίζω , εισαι μορφωμένος. Ρίξε λοιπόν μια ματιά στον Κώδικα Δικηγόρων για να καταλάβεις τι ακριβώς πρεσβεύει ο Κατιρτζόγλου με την συμπεριφορά του στο συγκεκριμένο συμβούλιο ή συνεδρίαση. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΘΕΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ. Έστω και αν δεν ψηφίζει στο συγκεκριμένο θέμα. Ας μην κρύβεται πίσω απο τον κώδικα περί Δήμων και ας διαβάσει τον κώδικα περί Δικηγόρων , αν θέλει να ειναι και να λέγεται Δικηγόρος.

      Διαγραφή


  4. οτι μια 'κυρια' ουρλιαζε κιεβριζε ουδεις το αμφισβητει
    οτι ενα μπουλουκι εκανε το ιδιο ...επίσης..

    καλυτερος χειροτερος ....
    μονο οι γυφτοι οταν ειναι μπουλούκι επιβαλουν το 'δικιο' τους

    απ την αλλη δημαρχε αμα εχεις καρυδια
    καποιος εγραψε για την Πλ Ελευθεριας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ