Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Ο ΛΑΓΟΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΩΝ 


AYTH H AΘΛΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΕΚΛΗΤΑΙ

3 σχόλια:

  1. ΡΕ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ
    ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΟΠΡΙΤΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΑΪΚΩΝ BLOG ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΙΑΚΧΟ-ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑΑ!!!!!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΈΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΤΛΕΥΤΑΙΟΙ....ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΛΑΓΟΣ γρονθοκόπησε δασκάλους στο ΠΕΡΑΜΑ με την άδεια του ΣΥΡΙΖΑ για να μην πάρει αυτοδυναμία ο Μητσοτάκης!

    Εδώ Κολομβία των Βαλκανίων
    Ομάδα χρυσαυγιτών, με επικεφαλής τον υπόδικο βουλευτή Γιάννη Λαγό, εισέβαλε σήμερα στο Α’ Δημοτικό Σχολείο Νέου Ικονίου, στο Πέραμα, τραμπουκίζοντας εναντίον δασκάλων και γονέων.

    Σύμφωνα με επώνυμες καταγγελίες στην «Εφ.Συν.», γρονθοκοπήθηκαν δάσκαλοι και γονείς στον χώρο του σχολείου, ενώ έξω από αυτό βρίσκονταν αστυνομικοί που παρέμειναν αμέτοχοι.

    Eτσι ξεκινάει το ρεπορτάζ της Εφημερίδας των Συντακτών για όσα συνέβησαν στο Πέραμα με την ανοχή της Αστυνομίας του ΣΥΡΙΖΑ η οποία προφανώς έχει πάρει οδηγία να κρατάει την Χρυσή Αυγή στα πούπουλα ώστε να συμπράξει με κάποιο άλλο ακροδεξιό μόρφωμα και να κόψει ψήφους από τον Μητσοτάκη που είναι το ζητούμενο-όπως υποστηρίζει ο Θανάσης Μαυρίδης με άρθρο του στο liberal.gr.

    Aς δούμε πρώτα το ρεπορτάζ από την Εφημερίδα των Συντακτών και στη συνέχεια το άρθρο του Θανάση Μαυρίδη.

    Αφορμή για τις προσχεδιασμένες βιαιότητες ήταν η απόφαση να φοιτήσουν στο συγκεκριμένο σχολείο και προσφυγόπουλα από το Σχιστό.

    Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη συνεδρίαση εκπαιδευτικών και γονέων, εντός του σχολείου, ενώ έξω από αυτό παραμένουν σαράντα χρυσαυγίτες με επικεφαλής τον Γ. Λαγό.

    Να σημειωθεί ότι οι τραμπουκισμοί Λαγού γίνονται την ώρα που σε εξέλιξη η δίκη της εγκληματικής οργάνωσης και ενώ στο Εφετείο εξετάζεται η επίθεση τάγματος εφόδου σε συνεργείο αφισοκολλητών του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ στο Πέραμα τον Σεπτέμβριο του 2013, υπόθεση για την οποία η ««Εφ.Συν.» έχει αποκαλύψει σημαντικά ντοκουμέντα από τις συνομιλίες του Γιάννη Λαγού με άλλα στελέχη της ναζιστικής οργάνωσης πριν, κατά τη διάρκεια της επίθεσης και μετά.

    Επίσης η επίθεση γίνεται την ώρα που συμπληρώνονται τέσσερα χρόνια από τη δολοφονία του 27χρονου μετανάστη Σαχσάτ Λουκμάν στα Πετράλωνα στις 17 Ιανουαρίου 2013 από τους χρυσαυγίτες Διονύση Λιακόπουλο και Χρήστο Στεργιόπουλο, οι οποίοι έχουν καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη χωρίς να τους αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τατιάνα - Λαγός
    Γιά γέλια ή για κλάματα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ