Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

ΣΤΑ "ΜΑΛΑΚΑ" ΠΕΣΑΝΕ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑ ;

 ΑΜΕΣΑ, ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΣΗ 
ΣΤΑ ΑΛΒΑΝΟΕΙΔΗ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ



 Άστραψε και βρόντηξε ο νέος Α/ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής που έδειξε με το καλημέρα οτι στην Πειθαρχία δεν ΑΣΤΕΙΕΥΕΤΑΙ!…

Καμπάνιασε με 50 ημέρες φυλακή τους Αλβανικής Καταγωγής Οπλίτες ,εξαντλώντας το όριο της δικαιοδοσίας του ! Οι Ποινές προωθήθηκαν στον ΥΕΘΑ και στο ΓΕΕΘΑ όπως προβλέπετε από τον νόμο , ο ΥΕΘΑ επικύρωσε την ποινή και την επαύξησε κατά δέκα ημέρες ..Εξαντλώντας και αυτός το Όριο της Πειθαρχικής ποινής που του επιτρέπει ο νόμος!

Να επισημάνουμε οτι οι ποινές που επιβλήθηκαν στους Οπλίτες είναι πειθαρχικές και είναι άσχετες με την τυχόν Ποινικές Ποινές που θα προκύψουν και που θα επιβάλει το Στρατοδικείο Ιωαννίνων !

Η ενημέρωση του ΓΕΣ σχετικά με την υπόθεση

O Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, λαμβάνοντας υπόψη το πόρισμα της ΕΔΕ που διενεργήθηκε αναφορικά με την εμφάνιση φωτογραφίας σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ιστοσελίδες, που εμφανίζει Στρατιώτες να σχηματίζουν με τα χέρια τους χαρακτηριστική απεικόνιση της Αλβανικής σημαίας, επέβαλλε σε αυτούς πειθαρχικές ποινές, εξαντλώντας την πειθαρχική του δικαιοδοσία.

Η απόφαση αυτή του Αρχηγού ΓΕΣ, έχει ήδη υποβληθεί στο ΓΕΕΘΑ και στο ΥΠΕΘΑ, όπου ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος αποφάσισε να επαυξήσει τις ανωτέρω ποινές, στο ανώτατο όριο της πειθαρχικής του ΥΕΘΑ.

Η πλήρης διερεύνηση της υποθέσεως συνεχίζεται από τον Στρατιωτικό Εισαγγελέα και το Στρατοδικείο Ιωαννίνων !

VETERANOS

1 σχόλιο:

  1. O ΠΑΝΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΙΝΑΚΙ ΕΠΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΟΤΕΡΗ ΠΟΙΝΗ. ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ. ΞΥΣΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΔΗΛΑΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ