Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ...

 ΕΝΑΣ ΓΗΡΑΛΕΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΟΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΠΑΕ ...


       

Παππού ," το ξαναζεσταμένο φαϊ είναι πάντα άνοστο ..." έλεγε η θεία νου η Ελπινίκη
   
  Τις αμπελοφιλοσοφίες περί ανάδειξης μας τις είπαν κι άλλοι, αυτή είναι η καραμέλα για να  μασάει το πόπολο περί των αγαθών προθέσεων του κάθε λαμόγιου που μπλέκεται στο ποδόσφαιρο. 


Εκείνο που θα ήθελα να μας κάνεις "πέντε τάληρα λιανά" είναι το γεγονός γιατί δέχθηκες "να σε φυτέψει" σε τέτοια ηλικία "ο γαμπρός στο Παραλίμνιο" στην διοίκηση μιας γιαλαντζί ΠΑΕ ( και αυτό το γνωρίζετε πολύ καλά όλοι οι Συριζαίοι που ξηλώσατε την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για να σωθούν οι μπολσεβίκοι) όταν έχουν ήδη αποχωρήσει αηδιασμένοι από αυτήν αφήνοντας σαφή υπονοούμενα για την χαβούζα .... και αυτοί ήταν μέτοχοι, ο Καμήλαλης και ο Ανδρέου, με το 50% των μετοχών δεν ήταν αχυράνθρωποι.

Πάντως είπες και την μεγάλη αλήθεια λόγω απειρίας βέβαια ... και σ' αυτό επανέρχομαι λίαν συντομως

4 σχόλια:

  1. Νέο αίμα...Νέο κύμα ...επιστροφή στο Μέλλων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιο να διορθώσει; Το κόμμα; Αυτό δεν διορθώνεται με τίποτα! Είναι θνησιγενές! Βασίστηκε σε ΨΕΜΜΑΤΑ και σε ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ προς τους αφελείς. Τσίπρας = Σώρρας στο υπερπολλαπλάσιο. Με τον Σώρρα γελάμε, με τον Τσίπρα όμως κλαίμε. ΤΙΠΟΤΑ δεν κατάφερε πέρα από το ΒΟΛΕΜΑ κάποιων ατάλαντων και αμόρφωτων προσώπων. Επιπλέον, μας κόστισε με τα "άσετ" του στυλ Βαρουφάκη, κάποιες δεκάδες δισεκατομμύρια και το κοντέρ ακόμη γράφει.
    ΟΤΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΥΜΕΝΕΙ ΧΟΛΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χώρα ηλιθίων με ηλίθιους πολιτικούς κατά πλειοψηφία ανεπάγγελτους.
    Το μόνο ενδιαφέρον των ηλιθίων πολιτικών και πολιτών είναι το ρουσφέτι και το βόλεμα στο δημόσιο.
    Κατά τα άλλα φταίει η Μέρκελ, ο Σόιμπλε και οι κακοί ξένοι. Ένας αυτοκαταστροφικός Λαός που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι...η πάρτη του και όχι το κοινωνικό σύνολο.
    Βέβαια 500 χρόνια σκλαβιά τα υπολείμματα δεν εξαλείφονται.
    Καλή φώτιση στους ηλίθιους αν και αυτό είναι όνειρο απατηλό, αλλά δυστυχώς οι υπόλοιποι τι φταίνε να πληρώνουν τους ηλίθιους και τα λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ιακχε σε τσούζει ακόμα ρε μπινε για την Μαρουπα την πεταμενη; Έτσι τελειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ δουλειές ρε βλάκα. Με συνοπτικές διαδικασίες. Την Καθάρισε σαν αυγό την ΕΕΑ και εσύ σκουζε τώρα παλιοσκροφα. Γιατί δεν στέλνεις κανένα υπόμνημα στο γραφείο του πρωθυπουργού και στα κοιμητηρια που θάψανε τον περούκα; ακόμα αυτός κινεί τα νήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ