Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ...

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΛΕΟΝ ΜΠΟΡΕΙ 
ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΗΣΥΧΗ ... 


  Η "ΥΠΟΥΡΓΟΣ" ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ GIANNI !!!!!


Ο επικοινωνιακος κατηφορος συνεχιζεται... 


Η ΥΜΑ-Θ ενός μη κανονικού Υπουργείου , κατα την δική της δήλωση , με ενα υπεράριθμο επιτελείο κρατικοδίαιτων αέργων παρασιτων με την ανόητη αναρτηση της στο facebook ως  δεκαοχταρονη φοτήτητρια μας ανακοίνωσε το  "ψήφισε"  υπερ της συμμετοχής του εκ Νιγηρίας όψιμου Γιάννη στο ALL STAR GAME και φυσικά μας ... συγκίνησε.

Η μανταμ που ψηφισε την καραστόμηση του ΕΚΑΣ των χαμηλόσυνταξιούχων και την εφαρμογή του εθνοκτόνου ασφαλιστικού του Καρούμπαλου χωρίς ντροπή ασχολείται με τον Αντετοκούμπο.

Μιλαμε για αναλγητο έγκλημα , για το ελληνικό Νταχάου ... όπου σε συνταξεις 520 ευρώ τα λαμόγια της συγκυβερνησης των ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ κοψανε ΕΚΑΣ 100 ευρώ !!!!!!!!!!!!!

Αυτή είναι η Ελλάδα της Ευρώπης των ανοιχτών συνόρων και του ανθρωπισμού προς τους ισλαμοπίθηκους εισβολείς ... Λαμόγια λίγες είναι οι ώρες σας  

10 σχόλια:

  1. ΑΙΔΙΟΚΥΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ, ΕΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΚΥΛΑΡΑΠΑΣ ΟΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕΣ. ΓΙΑΥΤΟ ΜΗΝ ΑΓΓΙΖΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΗΣ ΣΕΡΡΑΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΣΥ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΣΚΥΛΑΡΑΠΑ, ΟΧΙ ΕΓΩ.

      Διαγραφή
    2. ΞΕΧΑΣΑ, Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΙΜΗΤΙΚΑ ΧΙΜΠΑΤΖΗ.ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΣΕ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΝΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΕΣ ΚΙΟΛΑΣ. ΕΙΣΑΙ ΕΜΕΤΟΣ ΙΑΚΧΕ. ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΕΝΟΣ BLOG ΕΝΩ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΤΟ ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΕΡΡΑΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (ΤΙΤΛΟΣ ΤΙΜΗΣ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ)

      Διαγραφή
  2. ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ; ΕΣΕΝΑ; ΤΟΝ ΜΕΓΚΛΑ; ΤΟΝ ΒΛΑΧΟΔΗΜΑΡΧΟ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ; ΠΟΙΟΝ ΡΕ ΚΑΝΓΚΟΥΡΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΣΕΡΡΑΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΛΕΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΗΣΥΧΗ ...
    ΤΟ ΜΑΝΑΤΖΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΜΑΡΟΥΛΑΣ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΜΠΑΝΤΜΑΝ ΚΑΙ Ο ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΣΑΚΗΣ ΠΕΤΥΧΥΜΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «ΣΦΑΖΟΥΝ» νύχτα τους ΔΕΞΙΟΥΣ στρατιωτικούς στον Έβρο και βάζουν τα ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ! «Αν κάνουν ΝΤΟΥ οι Τουρκαλάδες είμαστε ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΙ»
    «Γεια σου Στεφανε.Ειμαι ο… ο … απο Εύοσμο Θεσσαλονικης 19 ετων. Θέλω να καταγγείλω ότι άλλαξαν τρεις Αρχηγους στο στρατο και την ιδια νυχτα
    διωξανε 13 ατομα υποστράτηγους και αντιστρατηγους.
    Ο λόγος ήταν επειδή ήταν δεξιοι.
    Τα κουμμουνια οι συριζαιοι χωνονται παντου για να εχουν πλατες αν γινουν εκλογές…!
    Ειμαι στρατιωτικος και υπηρετω στον Εβρο.
    Εχω να πω οτι αν μπουνε απο εδω να ξερετε ειμαστε απροστάτευτοι χωρις δυναμικο ουτε οπλα.
    Το κρατος κοιμαται και ο λαος μαζι, χωρις αγχος για τους απεναντι. Ευχαριστω καλη συνεχεια καλη δυναμη και καλη επιτυχία στη ζωη σου!»

    Γ. Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο συγκαμένος στη ΝΔ; Άμα γίνει κι αυτό…

    Οι πληροφορίες μας δεν χωρούν αμφισβητήσεως. Στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων επιχειρούν να ρίξουν γέφυρες προς τη Νέα Δημοκρατία, ίσως γιατί βλέπουν ότι ο «μικρός Αλέξης» είτε γλυκοκοιτάζει αλλού είτε γιατί καταρρέει και πρέπει να πιάσουν και οι ψεκασμένοι «πόρτα για τον χειμώνα».

    Το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι κάποιοι στην οδό Πειραιώς το... σκέφτονται. Κάποιοι δεν θα είχαν πρόβλημα να πουν «περασμένα, ξεχασμένα» με τον Καμμένο και όταν κάποια στιγμή ο Κυριάκος σαλπίσει προσκλητήριο ενότητας της Δεξιάς για να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ «τσουπ» να σκάσει μύτη ο ακομβίωτος. Θα είναι εντυπωσιακό να γίνει κανένα συνέδριο της ΝΔ που θα σηματοδοτεί την ενότητα του χώρου και να μπαίνει ο «σύντροφος του Αλέξη» Πάνος με ψηλά το κεφάλι και να τον χαιρετάνε και ορισμένοι ανόητοι σύνεδροι…



    Μπορεί να φαντάζει σε κάποιους σενάριο επιστημονικής φαντασίας αλλά δεν είναι. Έχει ξανακάνει τέτοια λάθη η ΝΔ και τα έχει πληρώσει. Από την άλλη, δεν πρέπει να ξεχνάμε και τη μεγάλη αγάπη που έχει από το παρελθόν η οικογένεια Καμμένου στην οικογένεια Μητσοτάκη. Για ανατρέξτε στο παρελθόν να δείτε πώς μεταμορφώθηκε ο Πάνος βουλευτής από «μπούλης» που λέει και ο Τσίπρας. Οι... λαϊκές δοξασίες μιλούν για μεγάλα ποσά που σπαταλήθηκαν προκειμένου ο φέρλεπις αυτός νέος της Δεξιάς, με τις περίεργες θεωρίες, να μπει στη Βουλή και τώρα να είναι και υπουργός... αλλά της Αριστεράς.
    Δεν περνά απαρατήρητο το γεγονός ότι οι αντιδράσεις της ΝΔ για τις ξαφνικές και εντελώς προεκλογικές κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις, ήταν σχετικά χλιαρές. Πέρα από κάποιες ανακοινώσεις για τα μάτια του κόσμου και μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα κριτική από τον Άδωνι, γενικώς η αντιπολιτευτική γραμμή κινήθηκε στο ίδιο τέμπο με το οποίο κινούνται όλα τα θέματα. Χαλαρά, χωρίς μεγάλο ενδιαφέρον για τα πραγματικά διακυβεύματα, χωρίς να μένει στον κόσμο η άποψη της αντιπολίτευσης και πολλές φορές με χρονική καθυστέρηση.
    Εν πάση περιπτώσει, δεν είναι ώρα για γκρίνιες σχετικά με το πώς κάνει αντιπολίτευση η ΝΔ όταν καίγεται ο τόπος. Το πιο σημαντικό αυτήν την ώρα είναι τι σκέφτονται κάποιοι στην Πειραιώς για τον Καμμένο. Υπάρχουν κάποιοι που δεν θα είχαν πρόβλημα να επιστρέψει ο «Ιούδας» της παράταξης. Αυτός που συμμάχησε με τον μεγάλο εχθρό της ΝΔ και μαζί καταστρέφουν τη χώρα. Θα μπορούσαν κάποιοι γαλάζιοι εγκέφαλοι να αποδεχθούν ότι θα μπορούσε να γίνει ξανά μέλος της ΝΔ ή έστω συνεργαζόμενος σε μια κυβέρνηση με κορμό τη Νέα Δημοκρατία;
    Έχουμε δει πολλά στην Ελλάδα. Κολωτούμπες, ξεχασμένες έχθρες, προσβολές να καταπίνονται σαν καραμέλα και να διαγράφονται από τη μνήμη ύβρεις, δολοπλοκίες, αθλιότητες. Όμως, αν υπάρχει έστω και μια σκέψη επιστροφής μετά βαΐων και κλάδων (ή και χωρίς αυτά) του Καμμένου στη ΝΔ καλύτερα να το ξεχάσουν. Θα τους μαυρίσει όλος ο κόσμος και θα προτιμήσει να ψηφίσει Χρυσή Αυγή παρά να δώσει την ψήφο του σε ένα κόμμα που δεν έχει τον στοιχειώδη σεβασμό. Θα αναρωτιούνται όλοι «αυτός που το ορθότερο θα ήταν να καθίσει στο σκαμνί για τα πολιτικά εγκλήματα που έκανε ή να τον βγάλουν στο Σύνταγμα με... πίσσα και πούπουλα, τώρα επιστρέφει στην αγκαλιά της μεγάλης δεξιάς μαμάς που συγχωρεί τα πάντα και τους πάντες»;
    Προειδοποιούμε τον Κυριάκο. Μπορούμε να συγχωρήσουμε πολλά. Και λάθη και αμαρτίες του παρελθόντος. Μπορούμε να τον στηρίξουμε γιατί δεν υπάρχει κάτι που τώρα θα έδιωχνε τον Τσίπρα. Αλλά δεν θα τον αφήσουμε σε χλωρό κλαρί αν τολμήσει έστω να διανοηθεί ότι μπορεί να ξαναφέρει πίσω αυτόν που πούλησε την παράταξη . Ας «καεί στην πυρά», ας οδηγηθεί σε πολιτική εξορία όταν θα τον εγκαταλείψει και ο Αλέξης, αφού τον ξεζούμισε σαν το λεμόνι. Αλλά στη ΝΔ ο Καμμένος δεν θα περάσει το κατώφλι, ούτε με δικαιολογία την ενότητα της παράταξης.
    Έκανε τις επιλογές του, διέβη τον Ρουβίκωνα, πάει και τέλειωσε. Και δεν είναι σαν άλλες περιπτώσεις που έφυγαν και ξαναγύρισαν. Συμμάχησε με τον διάβολο και προσβάλλουν την Ελλάδα μας. Μην τολμήσουν λοιπόν στη ΝΔ να δώσουν... παράσημα στον ακομβίωτο στρατηγό. Θα βρεθούν χιλιάδες απέναντί τους.

    Antinews

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012.
    ΟΧΙ είπε η βουλευτής Σερρών της Ν.Δ Μαρία Κόλλια. Συγκινημένη απευθύνθηκε προς τον Αντώνη Σαμαρά και του είπε χαρακτηριστικά: »Κύριε Πρόεδρε εκλέγομαι συνεχώς τα τελευταία 13 χρόνια, χωρίς να έχω οικονομική εξάρτηση από οπουδήποτε. Τα παιδιά μου, μου είπαν να πω όχι και εγώ λοιπόν θα ψηφίσω όχι.»
    Τι κακό έκανε, ρώτησε τα παιδιά της κι αυτή τη φορά είπαν ΝΑΙ. VOTE GIANNIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ.

    ΜΑΡΟΥΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ