Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

ΤΟ ΑΝΑΛΓΗΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΝΟΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

"ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ" ... ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ 





«Δικαιοσύνη είναι ο σεβασμός της αξιοπρέπειας του ανθρώπου, που εκδηλώνεται αυτόματα και εξασφαλίζεται αμοιβαία.»

Πέμπτη, 5 Αυγούστου 2010

 
‘Ερμηνεύει’ και τους νόμους ο νομάρχης Σερρών 

Πέμπτη, 05 Αύγ 2010, 02: 

Τον νομάρχη Σερρών, Στέφανο Φωτιάδη, καταγγέλλει ...
κάτοικος της Λειβαδιάς, επειδή αρνείται να τον συμπεριλάβει στο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας στις υπηρεσίες της Ν.Α, στο οποίο έχουν το δικαίωμα συμμετοχής όσοι έχουν δικαστικές ποινές, που δεν αφορούν σε καταδίκη για έγκλημα εμπορίας ναρκωτικών ή για έγκλημα που προβλέπεται από τις διατάξεις του Στρατιωτικού Ποινικού Κώδικα.


Όπως υποστηρίζει ο Χρήστος Κατσαρός, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε 13 μήνες φυλάκιση για συκοφαντική δυσφήμιση, όταν πληροφορήθηκε πως η Ν.Α συμμετέχει στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, κατέθεσε σχετική αίτηση προκειμένου, και μετά τη συγκατάθεση της δικαιοσύνης, να μετατραπεί ή ποινή του. Η απάντηση όμως που έλαβε από τον νομάρχη Σερρών, ήταν αρνητική, αφού τον ενημέρωνε πως η Ν.Α συμμετέχει στο πρόγραμμα αλλά : "μόνο σε περιπτώσεις οφειλών προς το δημόσιο και τους ασφαλιστικούς οργανισμούς".
Άμεσα ο δικηγόρος του Κωνσταντίνος Βαρβάτος, απευθύνθηκε για τη στάση του νομάρχη Σερρών στο γραφείο του υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Χάρη Καστανίδη, για να λάβει την κατηγορηματική απάντηση : "από τις προαναφερόμενες διατάξεις προκύπτει ότι η μετατροπή αποκλείεται μόνο στις περιπτώσεις καταδίκης για έγκλημα εμπορίας ναρκωτικών ή για έγκλημα του Στρατιωτικού Ποινικού Κώδικα και ουδεμία άλλη προϋπόθεση ως προς τη φύση του αδικήματος, για το οποίο καταδικάστηκε ο ενδιαφερόμενος, θέτει ο νομοθέτης, πολλώ δε μάλλον η κρίση ως προς τη δυνατότητα μετατροπής της ποινής με την προσθήκη αυθαίρετων κριτηρίων δεν ανήκει στο φορέα αποδοχής της εργασίας".

Ουσιαστικά δηλαδή ο νομάρχης Σερρών, "ερμήνευσε" κατά τη δική του κρίση τη σχετική νομοθεσία, η οποία είναι ξεκάθαρη.
Μετά την εξέλιξη αυτή, ο δικηγόρος του Χρήστου Κατσαρού, απέστειλε δύο εξώδικα προς τη Ν.Α Σερρών, ζητώντας από τον Στέφανο Φωτιάδη να πάρει επίσημα θέση, μετά και την κατηγορηματική απάντηση του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Όπως υποστηρίζει ο ίδιος, επιχείρησε να φέρει το θέμα του στη συνεδρίαση του Ν.Σ, αλλά τελικά δεν συμπεριλήφθηκε στην ημερήσια διάταξη, με παρέμβαση του νομάρχη Σερρών.


Αναρτήθηκε από Christos Katsaros στις 3:22 π.μ.

18 σχόλια:

  1. Παλι ξεχασες να παρεις τα χαπια σου και γραφεις παπαριες??Θα νομιζουν οτι σ επιασε η συμπονοια για τους συνανθρωπους σου....καραγκιοζακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καραμητρο πανω απ ολα ο ανθρωπος και η αξιοπρεπεια ε;Να μη γεμισει η νομαρχια εργαζομενους-εγκληματιες ελεγες.Αυτο στην καλυτερη λεγεται κοινωνικος αποκλεισμος.Εισαι πολυ προχω μπραβο σου...Αυτα διδασκεις και στα παιδια;Εισαι και εκαπαιδευτικος τρομαρα σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι γνωστός ο επόμενος Δήμαρχος Σερρών .

    GOTSIOΛΑΓΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο πολιτικός που έκανε επιστήμη την συκοφαντική δυσφήμηση, απέκλεισε υποψήφιο με καταδίκη για...συκοφαντική δυσφήμηση! Ειρωνία της ζωής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΆΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ;
    ΤΑ ΛΥΓΟΥΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπορείτε κάποια στιγμή κ. Ίακχε να γράψετε κάτι επώνυμα; Μετά από μια κάκιστη διαχείριση της κρίσης με τα χιόνια από το Δήμο, μετά από 7 χρόνια, αυτό βρήκατε να γράψετε; Αυτό λέγεται εξαρτημένο αντανακλαστικό. Ή.... μπαξίσι για να χαμε να λέγαμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΠΩΝΥΜΑ; ΜΑ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ: ΜΙΛΑΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΜΟΥΓΚΑ.

      ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ. ΚΑΙ ΣΥ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΕΙΣΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΜΠΟΔΙΧΖΕΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ.

      ΛΟΙΠΟΝ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΥ ΣΟΥ, ΗΤΑΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΑΚΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΗ ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

      Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΕ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ Ο ΠΑΘΩΝ ΔΡΝ ΠΡΟΣΕΦΥΓΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

      Διαγραφή
    2. Θα έρθει ο Μητσοτάκης και θα ξεχάσεις την ανωνυμία

      Διαγραφή
    3. θα μας κλασει ταρχιδια ο τερρης ....

      Διαγραφή
  7. Αγαπητε απλα ο κ Φωτιαδης εχει εδω καποιους που του προσφερουν κακιστες υπηρεσιες και δε ξερω κατα ποσο ειναι ενημερος γι αυτο η δινει σιωπηλη συγκαταθεση.Τοτε διοικησε τελευταια οποτε βλεπουμε τις πραξεις τους ως εκτελεστικη εξουσια με τα βαρυγδουπα και καινοφανη λογια του σημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να δεχτώ πως είναι έτσι. Είστε εισαγγελέας; θυμηθήκατε κάτι μετά από 7 χρόνια; Και πότε;
    Και πού είστε; Η ανωνυμία δεν είναι δικαίωμα, ιδίως όταν είναι δειλό μέσο αποφυγής ποινικών κυρώσεων, στο οποίο είστε εξπέρ. Οπότε είναι καθαρά δειλία. Και τίποτα άλλο. Από κει και πέρα να σχολιάσω τί; Αλήθεια, γιατί τα κεφαλαία; Οπαδός του Σώρρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Να δεχτω πως ειναι ετσι" ΜΑ ΚΑΛΑ ΧΑΡΗ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ ΑΝ ΑΜΦΙΒΑΛΕΙΣ ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΒΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΦΥΛΛΟΚΑΡΔΙ ΤΟΥΣ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ. ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΝ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ Ο ΓΟΥΝΑΣ , ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΔΙΚΗ ΔΙΚΗ, ΠΟΥ Ο ΟΠΑΠΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΟΡΙΣΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ... (συνεχιζεται)

      Διαγραφή
  9. Αγαπητε εισαγγελεας το παιζει ο ιδιος ο Φωτιαδης που βγαινει θεσμικα και μιλαει για ανυπαρξια δικαιοσυνης,βγαζοντας ο ιδιος εισαγγελικα πορισματα...αυτο αν δεν ειναι το λιγοτερο παρεμβαση ειναι καταπτυστο.Πολιτικα κρινουμε τις μερες και τα εργα του με τις ανακολουθιες που λεει σημερα προκειμενου να μεινει στον αφρο η να διεκδικησει εκ νεου το δημαρχιακο θωκο.Δευτερον και σεις πισω απ την ανωνυμια σας κρυβεστε αλλα δε σας κατηγορησε κανεις για ποινικες κυρωσεις κ.ο.κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για τα περί ανωνυμίας...τίποτα. Ένας άνδρας τιμά τα παντελόνια του. Και κυρίως υποστηρίζει τη γνώμη του επώνυμα. Αποκαλύψου να μιλήσουμε όλοι επώνυμα. Τολμάς; Και δεν έχω κανέναν κολλητό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΕΛΙΚΩΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΥΒΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ blog ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΤΟΥ BOGGER και ΟΧΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ. ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΤΙΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΝΑΩΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΝΕΓΚΈΦΑΛΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΑΛΗΤΙΕΣ ΤΟΥ ΙΑΚΧΟΥ..
    ΓΡΑΨΤΕ ΤΟΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙ@ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κοφτον Ιακχε το γυφτο μας ταπρηξε

      αντε γαμισου πανε αλλου
      δες τιβι

      Διαγραφή
  13. Ποιό περιεχόμενο ακριβώς κ. ερυθροϋαλοφόρε; Ποιό ακριβώς περιεχόμενο; Μετά από εισαγγελέας γίνατε και δικαστής; Ποιός είναι υβριστής; Ωχριούν όλοι μπροστά σας. Εδώ βρήκατε "τάπα" του. κ. Γκότση. Προσφέρετε αγαθές υπηρεσίες, θα ανταμοιφθείτε λογικά, όπως κάθε ανθρωπος που δηλώνει υποταγή στο Δήμαρχο. Για τα παντελόνια αφήστε το. Ένοχος ένοχον ού ποιεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ