Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΓΑΠ ΞΥΠΝΑΕΙ ΜΝΗΜΕΣ


2 σχόλια:

  1. . . . το παιδί που << αυτοκτόνησε >> την Ελλάδα , κυκλοφόρησε μετά τα δωδεκάνησα <> , έφυγε από το μαντρί που τον μεγάλωσε κι εχτισε ένα άλλο μαντρί / στάνη . Διαγωνίσθηκε με το καινούργιο του περιεχόμενο στις εκλογές του 2015 σε εκλογές που συμμετείχαν οι μισοί ψηφοφοροι της χώρας . . . . έχει πλούσια ιστορία το παιδί . . . τον θυμάμαι όταν κατέθεσε στεφάνι τιμής στον κεμάλ ατατούρκ. Δεν θέλω να τον θυμάται κανένας έλληνας και σερραίος ότι αυτό το παιδί κάποτε αφού έφτασε στα σέρρας και αφού περπάτησε την 10Ης Μεραρχίας όταν έφτασε στην εξέδρα να μιλήσει για την παλιά του στάνη , δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω τί προέκυψε , αντί αυτού αποφάσισε στο λεπτό να κατευνθηθεί στο νομό αχαϊας για να σβήσει όπως είπαν τις φωτιές που είχαν εκεί εκδηλωθεί . πρεπει να έχει καλή σχέση με τις φωτιές . . . . γιατί ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ .Πάντως τα παιδιά κάνουνε χαρά που έχουνε μπόλικη σοδιά . . . . ! ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μια πρασινη σκουληκαντερα ..μπλιαχ
    σε συνδιασμο με τις μπλε υαινες
    και τις αριστεραντζες/κομμουνια πορτιερηδες
    ΦΕΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ