Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

ΕΠΕΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ

EL DORADO ΓΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ
 Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ


Η πλουσιότερη Ρωσίδα επιχειρηματίας Γιελένα Μπατούρινα, της αυστριακής εταιρείας Inteco Beteiligungs, ανακοίνωσε την απόκτηση φωτοβολταϊκού πάρκου στα... Φάρσαλα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η επένδυση αναμένεται να φτάσει τα 20 εκατ. ευρώ εντός του 2017, ενώ τα προσδοκώμενα ετήσια έσοδα αγγίζουν τις 500.000 ευρώ.
Σημειώνεται επίσης ότι η εταιρεία φιλοδοξεί να διευρύνει το χαρτοφυλάκιό της μέσω της απόκτησης και άλλων μονάδων ΑΠΕ στην περιοχή της νότιας και νοτιοανατολικής Ευρώπης, ενώ ήδη προηγήθηκε η εξαγορά φ/β πάρκου στην Ιταλία.

Όπως αναφέρει το energypress.gr, πλέον, η προσοχή της Inteco στρέφεται τόσο στη χώρα μας, όσο και στην Κύπρο, όπου διαβλέπει επιχειρηματικές ευκαιρίεςΌπως δήλωσε σχετικά με τα παραπάνω η ίδια η Μπατούρινα στην αυστριακή εφημερίδα Wirtschaftsblatt: «Βλέπουμε το μέλλον του επενδυτικού μας σχεδίου όχι μόνο στην επέκταση της ισχύος. Αναπτύσσουμε πλέον υπο-σχέδιο το οποίο αφορά την αποθήκευση ενέργειας από πολλαπλές πηγές, το οποίο συνιστά ένα νέο σύστημα έξυπνης ενεργειακής κατανάλωσης».

Παράλληλα, η Μπατούρινα δήλωσε ότι είναι ενδιαφέρουσα η κατασκευή και συντήρηση φωτοβολταϊκών σε εταιρικές στέγες.



Ποια είναι η πάμπλουτη Ρωσίδα επιχειρηματίας;


Η Γιελένα Μπατούρινα θεωρείται η πλουσιότερη Ρωσίδα σήμερα και δραστηριοποιείται μέσω της Inteco Beteiligungs, την οποία και ίδρυσε, στην κατασκευή φωτοβολταϊκών πάρκων και στον ευρύτερο κατασκευαστικό τομέα.

Ο σύζυγός της, Γιούρι Λουζκώφ, ήταν δήμαρχος της Μόσχας από το 1992 ως το 2010. Στη συνέχεια, το ζεύγος μετακόμισε στο Λονδίνο, μετά από κατηγορίες για διαφθορά που αντιμετώπισε ο Λουζκώφ.


Σήμερα η Μπατούρινα ασχολείται επίσης με τον ξενοδοχειακό τομέα ενώ είναι γνωστή για το φιλανθρωπικό της έργο. Η προσωπική της περιουσία εκτιμάται ότι ξεπερνά τα 4 δις. δολάρια.

1 σχόλιο:

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ