Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

"ΧΥΛΟΠΙΤΑ" ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΡΤΕΝΕΡ ...

Η ΜΩΡΑΪΤΗ "ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΣΕ", ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ  ΝΑ ΔΙΑΚΩΜΩΔΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ... ΦΙΑΣΚΟ 
ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΥ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ !!!



Η δήλωση του Δημάρχου [ o iakxos: "ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΡΤΕΝΕΡ" & ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗΣ:   ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΠΟΥ ΠΑΓΙΔΕΨΑΝ ΤΟΝ ΦΩΤΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ .., ] ανωνυμως περί δημοσιογραφων με "πολιτικούς παρτενέρ" ασκούντων εργολαβική κατασυκοφάνυση κατα της Δημοτικής Αρχής για τον ανεπαρκή τρόπο...
με τον οποίο διαχειρίστηκε τα προσφατα ακραία καιρικά φαινόμενα των χιονοπτώσεων βρήκε αποδέκτες ( με την λογική "οποιος εχει την μυγα, μυγιαζεται") και ανοιξε μαραθώνιες εκπομπές στα τοπικα κανάλια απο τους "θιγόμενους" δημοσιογραφους.

Την ευκαιρια "άρπαξε από τα μαλλιά" την ευκαιρία ο Καραμητρος και εγινε ο μονιμος θαμώνας των τηλεοπτικών εκπομπών κατηγορώντας την ανεπαρκεια την δημοτική αρχή της πλειοψηφίας με υπερβολές πολλές φορές που τελικά τον αδίκησαν και εκτεθηκε

Η Ελενη στην προσπάθεια της να λοιδωρήσει την δήλωση του δημάρχου εκτεθηκε μες την εμμονή της και ταυτίστηκε άθελά της με τον Καρταμήτρο επιβεβαιώνοντας στην ουσία αυτό που μάχονταν. 

Και εκτεθηκαν αμφότεροι από την παρεμβαση του Ξυλογιάννη ο οποίος αφού αντιπαρήλθε τις ειρωνίες απάντησε ανάλογα με το ίδιο υφος στο "τηλεοπτικό ζευγαρι"  με αποτέλεσμα ο Καραμήτρος "να πατήσει τα κορδόνια του"  και απο κατηγορος καταντησει κατηγορούμενος.

Για να τεκμηριώσει ως "ανήθικη" δήλωση του δημάρχου, ερμήνευσε κατα το δοκούν την λέξη "παρτενερ" ισχυριζομενος ότι εκστομίστηκε με σεξίστικο περιεχόμενο !!!! 

Μάλιστα ζήτησε και "αντίγραφο της κασέτας" της εκπομπής  προκειμενου να προσφύγει κατα την προσφιλή του τακτική στην δικαιοσύνη κατά του κ. Ξυλογιάννη , γιατί άλλο ; Για συκοφαντική δυσφήμιση !!!!

Αυτή η απρεπεια συνιστα τον ορισμό της αλητείας  για τον μονίμως συκοφαντούμενο  Στεφανάκο, να προσπαθεί  να παρουσιάσει ως ανήθικους και ποταπούς τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Η δήλωση του δημάρχου ήταν ξεκάθαρη και είχε σαφες και  πολιτικό περιεχόμενο.  Άλλωστε εαν η δήλωση του δημάρχου όντως είχε σεξιστικό περιεχόμενο θεωρώ απίθανο να επιμένει η Ελένη Μωραϊτη στον Γκότση, τον Ξυλογιάννη και στον ίδιο να γίνουν "οι πολιτικοί της παρτενέρ" !!!!

Δασκαλάκο και παλι κατόρθωσες "να χύσεις το γάλα" και να γίνεις η χλευη των τηλεθεατών

3 σχόλια:

  1. Ο ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗΣ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΙΑΚΧΟΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΡΟΛΟ!!!!
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΝΕΓΚΈΦΑΛΟΙ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΑΛΗΤΙΕΣ ΤΟΥ ΙΑΚΧΟΥ..
    ΓΡΑΨΤΕ ΤΟΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΣΤ' ΑΡΧΙΔΙ@ ΣΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΣΧΟΙΝΙ.. ΑΣΕ ΤΟ (3-ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ) ΣΤΟ ΠΑΡΤΕΝΕΡ, ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ Η ΚΥΡΑΤΣΑ ΤΙ ΧΤΥΠΙΕΤΕ ΜΩΡΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΤΕΝΕΡ? ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ