Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

EKΛΟΓΕΣ ΕΠΣ. ΣΕΡΡΩΝ ; ΤΗΕ GRAND BAZAR


ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ "Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΚΟΛΑΣΜΕΝΩΝ" 



Στις εκλογές δικαίωμα ψήφου έχουν 79 σωματεία και αυτή τη στιγμή ο Χατζηπαντελης ελέγχει εμμέσως 32 ενω ο Καριπιδης ελέγχει 30 . Μιλάμε δηλαδή για σφαγείο, ποιο ντερμπυ και κουραφέξαλα. Μιλάμε μεχρι ρις 20 του μηνός ότι  θα πέσουν κορμιά.

Οι Εκλογές της ΕΠΣ Σερρών διεξάγονται με ενιαίο ψηφοδέλτιο στο οποιο συμπεριλαμβάνονται όλα τα ονόματα των υποψηφίων  και οι επιτυχόντες κατόπιν εκλέγουν τον Πρόεδρο. Όπως καταλαβαίνει κανείς υπάρχει μια δυσκολία ελέγχου των εκλογικού σώματος. Δηλαδή οι όρκοι και οι υποσχέσεις πολλές φορές δεν αποτυπώνονται στο εκλογικό αποτέλεσμα. Δηλαδή ο "Πρόεδρος" πρεπει να έχει συμπαγή ομάδα και να μεριμνά για την εκλογή των μελών της, αν θελει να κατακτήσει την Προεδρία. 

Στατιστικά  20 με 25 σωματεια θα σπάσουν και θα ψηφίσουν αντίθετα με τις δεσμεύσεις που ανέλαβαν και εδώ οργιάζει  ... το παρασκήνιο. 

Βέβαια υπάρχουν και  10  - 12 σωματεία με σοβαρούς Προέδρους που ψηφίζουν αντικειμενικά και με εμπεριστατωμένη άποψη και θέση , οι οποίοι δεν εμπλέκονται σε "οπαδική χειραγώγηση"

 Επομένως όλα είναι ακόμη ανοικτά και υπάρχει πεδίο δόξης λαμπρόν  για όλους , για "παπατζήδες"  και μη... 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ