Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

"OI ΧΟΡΗΓΟΙ - ΣΠΟΝΣΟΡΕΣ" ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΟΜΠΛΟΚΩΝ 2017

"ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΙ" ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
 ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΟΜΠΛΟΚΩΝ



O  ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ ΤΗΣ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΗΣ ΔΕΞΙΑΣ

Από την τετράδα των «συμπαραστατών» οι τρεις ανήκουν παραδοσιακά στις τάξεις της χαζοχαρούμενης δεξιάς  ενώ ο πρώτος λαλήσας  ο πρόεδροες του Επιμελητηρίου κινείται παραδοσιακά στην «θολούρα» με τελευταίο σταθμό  «το Ποτάμι»
Ο Xρήστος Μεγκλας, άνοιξε τις πόρτες του Επιμελητηρίου και διεξήχθηκε μια εκδήλωση με ομιλητή τον Δημήτρη Καμπούρη , που σπονσάριζε η χαζοχαρούμενη Δεξιά προκειμένου να πείσουν το πόπολο να ψηφίσει "ΝΑΙ" , αλλά πέσαν έξω ...

Ο οικονομολόγος – λογιστής Αλέκος είναι ενταγμένος στο στελεχιακό πολιτικό δυναμικό του Πορφυρογέννητου από τον οποία αντλεί την δύναμή του για την θρυλούμενη υποψηφιότητά του στο Δήμο Σερρών, Στο Δημοψήφισμα της 7-7-2015 ήταν επικοινωνιακά ο σημαιοφόρος της παράταξης υπερ του «ΝΑΙ» εκτοξευοντας  έωλα επιχειρήματα υπερ του Ευρώ και της Ευρώπης των τοκογλύφων ( με δρακρύβρεχτες αναφορές στο «μέλλον των παιδιών μας» που κινδύνευε !!!!) στα social media , σε εμφανίσεις  στα τσοντοκάναλα και δηλώσεις του στο τοπικό τύπο.

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου ( που εκλέχθηκε ασθαίμων ε 4 ψηφους διαφορά παρα την υποστηριξη των Χρυσαφη, Κοτσαμπά, Αντζολέτου Κεχαγια, Καπετανιου και συσσωμου του συνδυασμού του τραγικού Στεφανου Φωτιάδη) ο Γιαννάκης ο Μπαλιτάκος ο πρώην «τραπεζίτης» ανήκει στην αυλή της Ξυνής, ο οποίος υποσχέθηκε στους αγρότες "οτι θα κλείσει την Αγορά" για χαρη τους.

Ο γνωστός Σωτηράκης , η Προεδράρα Εστιατόρων και ΟΕΒΕΣ , τρόφιμός του Ντοροκάσναλου ανήκει φυσικά στους ανθρώπους της Ξυνής αλλά «γλυκοκοιτάζει» και λίγο προς την πλευρά της ΥΜΑ-Θ.  
Ο τέταρτος μουστερής , «ο συνήθης προστάρης» ο Χρίστος Καπετανιος , που ήταν ο πρώτος που ανακοίνωσε «παρών» ως υποψήφιος Δήμαρχος Σερρών φέρεται παραδοσιακά ως άνθρωπος προσκείμενος στον Πορφυρογέννητο …

Απαντες δηλαδη ψηφίζουν κόμματα και συγκεκριμένους βουλευτές οι οποίοι την 14-8-2015 παραβίασαν την βούληση του κυρίαρχου ελληνικού Λαού και μετετρεψαν το περίφανο «ΟΧΙ» σε επαίσχυντο «ΝΑΙ» δουλοπαροίκων προκειμένου να μείνει η χώρα στο Ευρώ και την Ευρώπη.

Δηλαδή άπσαντες στήριζαν πολιτικές δυνάμεις και βουλευτές που παράνομα παραβιαζοντας  την ρητή εντολή του 63% του λαού μας και ψήφισαν ( 232 στο σύνολο) το Τρίτο Μνημόνιο και δεσμευθυηκαν στους Βισιγότθους των Βρυξελλών την λήψη πρόσθετών μέτρων 86 δις ευρώ στα επόμενα χρόνια με πλεονασματα 3,5% ετησιως.

Αποτέλεσμα αυτής της προδοσίας είναι τα μέτρα στο ασφαλιστικό και το φορολογικό, τα μέτρα αυτά είναι για τα οποία σήμερα διαμαρτύρονται και βγαίνουν στους δρόμους ταχαμου – ταχαμου ως συμπαραστάτες των αγροτών !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τραγέλαφος και απίστευτη φαιδρότητα


14 σχόλια:

  1. Ξέχασες την Βασίλω να αναφέρεις .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΨΦΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΟΡΕΓΟΝΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑΣΤΗ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΟΒΟΥΝ η ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΙΕΣΤΡΕΥΛΩΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΟΥ ΚΑΗΜΕΝΕ ΙΑΚΧΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΗΧΗΡΑ.ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 24/03/2014
    ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΟΙ 255
    ΨΗΦΗΣΑΝ 213 (ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 80%. ΓΙΑ 1η ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ)
    ΑΚΥΡΑ 3
    ΛΕΥΚΑ 2

    ΕΛΑΒΑΝ :
    ΚΙΝΗΣΗ ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ (ΜΠΑΛΙΤΗΣ) 107 51,5%
    ΣΕΡΡΑΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ(ΛΟΥΤΡΑΔΗ) 87 41,8%
    ΠΑΣΕΒΕ (ΦΑΡΜΑΚΗΣ) 14 5,0%

    ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΔΕΣ ΤΟΥΣ 4 ΨΗΦΟΥΣ ΡΕ ΨΕΥΤΗ!!
    ΟΙ 10 ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ????
    ΨΕΥΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φλυαρείς
      αληθεια το ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΣ
      εχει Αντιπολιτευση?

      χαχαχα
      το μπουρδελο καιγεται
      οι ποτανες λουζοντε
      οπου ποτανες διαβαζεται
      αγροτοσυνδικαλες αδεδυστες γεσεεδες πολιτικα σκουληκια σαλιγκαρια
      ομοσπονδιες κ σωματεια και δημαρχοι νομαρχοι ....δικο σας
      ολα τα κωλογαμηθέντα 'αντρακια'που στα δυσκολα/ευκολα
      με χαρτακι κατεβαζαν 11αδα
      α ι σι χτηρ

      Διαγραφή
    2. ΜΟΥ ΘΥΜΙΧΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΣΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ Ο ΠΗΡΥΝΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΦΩΤΙΑΔΗ ( ΠΑΣΧΑΛΗ- ΣΩΤΟΣ - ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ) ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΑΛΙΤΑΚΟ;

      ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΪΜΟΥ ΚΑΙ ΑΦΟΡΑ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ

      ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΚΛΕΧΘΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΕΞΕΛΕΞΕ Η ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ( ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΡΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΕΧΘΗΚΑΝ ΤΙΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΠΑΛΙΤΗ ) ... ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΥΣ 4 ΨΗΦΟΥΣ

      Διαγραφή
    3. ΠΑΛΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΨΕΥΤΗ ΙΑΚΧΕ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΙΣ 24/3/14.Σ'ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ Σ'ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ.ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΠΑΛΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΖΑΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΓΓΕΓΡΑΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΚΛΟΓΩΝ,ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΣ ΤΟΥ ΚΕΧΑΓΙΑ ΜΕ Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΟΥΤΡΑΔΗ.Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ.ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΛΥΠΑΜΕ.

      Διαγραφή
    4. ΑΛΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΠΑΤΑΙ ... ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ Ο ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ.

      ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΔΣΕΣ ΠΟΣΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΒΓΑΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΥΣ Η ΛΟΥΤΡΑΔΗ; ΓΙΑ ΠΟΣΟΥΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΨΗΦΟΥΣ ΚΕΡΔΙΣΕΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΔΡΑ ;
      ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΟΗΤΕ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΜΕΤΡΟ.

      ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΟΕΔΡΟΣ Ο ΜΠΑΛΙΤΗΣ ( ΚΟΜΜΩΤΡΙΕΣ, ΨΥΚΤΙΚΟΙ, ΧΟΡΕΥΡΤΙΕΣ , ΜΑΝΙΚΙΟΥΡΙΣΤΕΣ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ, ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΨΗΦΙΣΕ)

      Διαγραφή
    5. ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ (ΤΑ ΜΙΣΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΨΕΜΑΤΑ.ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΕ)ΟΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ,ΤΑ ΕΝΕΚΡΙΝΕ Η ΤΟΤΕ Γ.Γ. ΛΟΥΤΡΑΔΗ.ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΤΟΙΜΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ.ΚΑΙ ΛΕΩ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΖΕΣ ΛΟΥΤΡΑΔΗ.ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΕΣ.ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΦΕΦΗ ΚΑΙ Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΡΑΦΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΑΤΕ ΤΗΝ ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΘΑΨΑΤΕ" ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ Η ΕΣΕΕ ΜΕ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΙΑΚΧΕ.ΕΣΥ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΠΕΡΔΕΨΙΑΡΗΣ ΤΟΥ ΣΕΡΡΑΙΙΚΟΥ, Η ΓΝΩΣΤΗ ΦΕΦΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ,Ο ΡΑΦΤΗΣ, Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΑΙΜΟΥ ΤΖΙΝ ΑΠΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΛΟΥΤΡΑΔΗ ΠΡΟΕΔΡΟ???ΕΙΔΙΚΑ Η ΦΕΦΗ??ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ........................

      Διαγραφή
    6. και η γιατροι 'πωλουν' υπηρεσιες
      να γινουν εμπόρ
      να ψηφισουν στο συλλογο
      δε λεω για δικηγορους
      οι οδοντιατροι που βαζουν και προϊΌΝ ?
      ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΓΕΝΕ ΦΛΥΑΡΕ επιπλα

      Διαγραφή
    7. ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛ.ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΑΣΚΟΥΝ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ.ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΕΣΕΕ ΜΑΙΟΣ 2014.ΤΩΡΑ ΕΣΕΝΑ ΑΝ ΔΕΝ Σ'ΑΡΕΣΕΙ ΧΩΡΙΑΤΑΡΑ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
  5. Με τους κατσιαπλιάδες περιμένει να δει προκοπή ο λογιστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ