Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017

ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΑ ΣΕΡΡΑΣ

ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ή ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ; 


 Τι είπε ο Θείος Βρασίδας για το φαινόμενο Σώρρα ...



ο Σώρρας "άνοιξε μια τρύπα στο σύστημα " ... που τώρα μπάζει νερό!!!! 

Επίσης είναι σίγουρο ότι το σύστημα είναι μουδιασμένο και δεν μπόρεσε μέχρι στιγμής να τον αποδομήσει. Ολοι φωνάζουν στα κανάλια τον λοιδωρούν αλλά δεν τολμούν να τον παραπέμψουν στην δικαιοσύνη και όταν αυτό έγινε μια φορά στο δικαστήριο δεν εμφανίστηκε κανείς (βλέπε τον λαλίστατο Αδωνι )

Πέρα από τις υπερβολές της διαστημικής τεχνολογίας οι ισχυρισμοί Σώρρα για την Τραπεζα της Ανατολής και την ύπαρξη του καταπιστεύματος είναι αδιάψευστα και αληθινά γεγονότα.

Αυτοί όμως που πάθανε από τον Σώρρα την μεγαλύτερη σε μέγεθος ζημιά είναι το παπαδαριό και το πανίσχυρο ιερατείο, το οποίο παραδοσιακά ήταν στο απυρόβλητο και απολάμβανε τον απόλυτο σεβασμό "των πιστών" . Τώρα έχασε αυτό πλεονέκτημα στους οπαδούς του Σώρρα και συνέχεια έπεται ...

  

3 σχόλια:

  1. Αλήθεια ποιός πληρώνει τα έξοδα των ενοικιάσεων των αιθουσών του ...γκουρού..των δις ???..αυτός απο το παντελόνι του η οι [χαζοι] Σερραίοι οπαδοί του τίποτα ========== Ο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Ανώνυμος είπε...


    "Ο Θανάσης Μπαντής ..ο Βολταίρος και οι ..λογιστάδες ."
    1 Σχόλιο - Εμφάνιση αρχικής ανάρτησης
    1 – 1 από 1

    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε...

    Ανώνυμος4 Φεβρουαρίου 2017 - 12:30 π.μ. ΤΙ ΕΝΝΟΟΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ?????????????????????????????????????????????????
    Ανώνυμος3 Φεβρουαρίου 2017 - 9:16 μ.μ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΚΡΥΒΕΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΑΓΡΟΤΩΝ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΟΛΛΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΑΓΡΟΤΕΣ. ΟΣΟ ΕΤΡΕΧΑΝ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΡΕΠΕΡΤΟΡΙΟ. ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΦΑΡΕΤΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΩΣ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΗΣ ΚΤΗΜΑΤΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΤΑΙΡΟΣ ΚΑΠΑΔΟΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΩΠΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΘΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΒΔΟΜΑΔΕΣ.
    Απάντηση
    7 Φεβρουαρίου 2017 - 7:48 π.μ.
    11 Φεβρουαρίου 2017 - 7:57 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν κι εσεις εδω ως δημοσιογραφοι πιστευετε -(ύπαρξη του καταπιστεύματος είναι αδιάψευστα και αληθινά γεγονότα) οτι ειναι αληθινα αυτα.....το επιπεδο των Ελληνω ξεφυγε κατα πολυ!
    Τελειωσαμε....με ψεματα η χωρα δεν εχει μελλλον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ