Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

ΤΟΥΣ "ΕΦΤΥΣΕ" ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ


ΕΝΩ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΦΙΝΩΜΕΝΑ 
ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ


Αναλυτικά ο Παναγιώτης Κοτρώνης στην επιστολή παραίτησή του αναφέρει τα παρακάτω:


Φτάνει πιά!!!!!!!!! 


Τέρμα η κοροϊδία, όχι άλλες υποχωρήσεις.

Θα έπρεπε επιτέλους να αποδεχθούμε μία έντιμη ήττα, με ταυτόχρονη παραίτηση της κυβέρνησης, παρά να συρθούμε σε έναν ανέντιμο συμβιβασμό, όπως κάναμε και μάλιστα εν αγνοία της βάσης του κόμματος.

Η ηγεσία του κόμματος και της κυβέρνησης περιορίστηκε να πάρει την έγκριση της Κεντρικής Επιτροπής και όχι όλου του κόμματος, ενώ επρόκειτο για μία κορυφαία απόφαση, όπως είναι το κλείσιμο της 2ης Αξιολόγησης. Μία απόφαση και μία συμφωνία με την οποία φτωχοποιούμε ακόμα περισσότερο 1,5 εκατομμύριο συνταξιούχους, που μαζί με αυτούς που συντηρούνται από αυτές τις συντάξεις φτάνουν σχεδόν το 1/3 του πληθυσμού της χώρας. Αν προσθέσουμε και τον σφαγιασμό του Αφορολόγητου μιλάμε για τραγωδία, όταν μάλιστα στις εκλογές του Σεπτέμβρη του 2015 πήραμε πίσω όλες σχεδόν τις δεσμεύσεις μας, όμως το Αφορολόγητο και τις Συντάξεις «ορκιστήκαμε» να μην τις αγγίξουμε, τόσο με βάση το Προεκλογικό μας Πρόγραμμα, όσο και με υποσχέσεις του ίδιου του Πρωθυπουργού.

Έγιναν και θετικά βήματα στην κυβερνητική μας θητεία, αλλά με δυσανάλογο κόστος για τα φτωχά και μεσαία στρώματα που στήριξαν τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η κυβέρνηση και το Κόμμα αγνόησαν επίσης επιδεικτικά τα άρθρα 16 και 17 του Καταστατικού του ΣΥΡΙΖΑ, που αναφέρουν ότι σε περίπτωση κρίσιμων αποφάσεων συγκαλείται το Διαρκές Συνέδριο ή προσφεύγουμε σε Εσωτερικό Δημοψήφισμα μεταξύ των μελών του Κόμματος. Αν λοιπόν δεν ήταν κρίσιμη απόφαση η Συμφωνία για την 2η Αξιολόγηση τότε ποια είναι; Ή μήπως φοβόταν το αποτέλεσμα;

Η λογική του εκβιασμού της κοινωνίας, ότι αν πέσει οΣΥΡΙΖΑ έρχεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μας εκτρέπει από κάθε πολιτική αξία την οποία χρόνια υπηρετούμε.

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι το ΠΑΣΟΚ έβαζε συνεχώς το δίλημμα, ψηφίστε μας για να μην έρθει η δεξιά και είδαμε τα αποτελέσματα, χώρια που μεταλλάχτηκε και το ίδιο σε ένα δεξιό κόμμα.
Εγώ με εντιμότητα, ανιδιοτέλεια και πιστεύοντας στις μεγάλες πολιτικές του αξίες, εντάχθηκα στον γεννήτορα του ΣΥΡΙΖΑ το ΚΚΕ Εσωτερικού το 1981, τότε που όλοι πήγαιναν στο ΠΑΣΟΚ, το οποίο μόλις είχε σαρώσει στις εκλογές με ποσοστό 48%. Στα ίδια ιδανικά και αξίες πιστεύω και τώρα και γι’ αυτό αποχωρώ, νομίζω με το κεφάλι ακόμα ψηλά.

Δεν μπορώ να δεχθώ τη ρήση του Ντάισελμπλουμ που βάφτισε το σφαγιασμό των Συντάξεων, του Αφορολόγητου και το ξεπούλημα της ΔΕΗ, δηλαδή του εθνικού πλούτου της χώρας, μεγάλες και σημαντικές μεταρρυθμίσεις.

Δεν μπορώ να κατανοήσω το τερατώδες πλεόνασμα του 4,2% το 2016, αντί όλες οι προσπάθειες να κατευθυνθούν στην ανάπτυξη και τη μείωση της ανεργίας και μάλιστα μετά από επτά (7) χρόνια συνεχούς καταστροφικής ύφεσης.

Αυτά, μαζί με την ισχυρή προσπάθεια φίμωσης και αδρανοποίησης της Νομαρχιακής Επιτροπής από τα καθοδηγητικά στελέχη, δεν μου επιτρέπουν να συνεχίσω. 

Την δύσκολη αυτή απόφαση πήρα μετά από πολύ σκέψη, αναλογιζόμενος την πορεία μου όλα αυτά τα χρόνια, όμως είναι οριστική και αμετάκλητη.

Υποβάλλω την παραίτησή μου από μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών, αλλά και από κομματικό μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν προσχωρώ σε άλλο κόμμα.
Παραμένω ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ.
Σέρρες 21 Μαΐου 2017
Παναγιώτης Κοτρώνης

11 σχόλια:

  1. Και κλαμα ο Κυριος.....βαλε πουντρα στην μα'ι'μου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. ΣΟΪΜΠΛΕ και ΡΕΓΚΛΙΝΓΚ ΑΝΑΠΟΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ και ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ—ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ…!!!
    «ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ και ΔΕΝ… ΕΙΔΑΝ ΤΟ 2015, ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΑΜΑΡΑ»…!!!

    Τώρα όλοι θυμούνται και αναπολούν την διακυβέρνηση της Χώρας από τον καλύτερο Πρωθυπουργό της Ελλάδος,-- τουλάχιστον μετά την μεταπολίτευση—Αντώνη Σαμαρά και εξυμνούν το έργο και κυρίως ότι μόλις σε δύο χρόνια δικής του Κυβέρνησης, έβγαζε οριστικά τη Χώρα από τα μνημόνια, πού μας φόρτωσε το Πασοκ του ανεκδιήγητου Γιωργάκη.

    Στην Εαρινή Σύνοδο του ΔΝΤ, πού πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες στην Νέα Υόρκη, ο Σόϊμπλε μιλώντας στο Πανεπιστήμιο Τζον Χόπκινς είπε χαρακτηριστικά:
    ********
    «Και πριν, η Κυβέρνηση του Σαμαρά αναγκασθεί να πάει σε εκλογές γιατί δεν είχε την πλειοψηφία για να επιλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας η Ελλάδα είχε πρόσβαση στις αγορές. Και μετά λόγω των εκλογών και όλων όσων συνέβησαν με την Κυβέρνηση Τσίπρα και τον Βαρουφάκη ήρθε η… τεράστια ζημιά…!!!».
    -----------------
    Επίσης ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητος (ESM) Κλάους Ρέγκλινγκ, μιλώντας στο Atlantic Council, ομολόγησε:
    ********
    «Το 2014 ήταν η πρώτη χρονιά που η Ελλάδα εμφάνισε ανάπτυξη, οι πρώτες επιτυχίες (του προγράμματος) έγιναν ορατές όπως και στις άλλες χώρες, η ανεργία υποχώρησε κατά δύο ποσοστιαίες μονάδες εκείνη τη χρονιά, η Ελλάδα εξέδωσε ομόλογα δύο φορές το 2014, η ανάπτυξη των εξαγωγών ήταν ισχυρή, η ανταγωνιστικότητα είχε ανακάμψει.
    Αλλά οι ψηφοφόροι δεν τα βλέπουν αυτά, τουλάχιστον όχι αμέσως, αυτά που οικονομολόγοι βλέπουν στα νούμερα.
    Έτσι στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, υπήρξε μία νέα κυβέρνηση.
    Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Οικονομικών του, κ. Βαρουφάκης προσπάθησαν να κάνουν κάτι τελείως διαφορετικό. Και αυτό οπισθοδρόμησε τρομερά την ελληνική οικονομία.
    Μπορεί κανείς να δει τις προβλέψεις του ΔΝΤ για την ελληνική οικονομία τον Δεκέμβριο του 2014, που "έβλεπε” ανάπτυξη 2,7% για το 2015 με βάση την υπόθεση ότι όλα θα συνεχίζονταν ως είχαν και στο τέλος υπήρξε και πάλι ύφεση διότι η νέα κυβέρνηση επί έξι μήνες κινούταν στη λάθος κατεύθυνση και κατά την πορεία αυτή, η χώρα παραλίγο να αναγκαστεί να αποχωρήσει από την ευρωζώνη».
    ********
    Και μετά τον Σαμαρά ο «σοφός λαός μας με το αλάθητο πολιτικό του ένστικτο» επέλεξε ένα αγράμματο, ελλειμματικό και ελαττωματικό βλάχάκι για να τον… σώσει…!!!
    ********
    «Ανθ΄ ημών Γουλιμής»…
    ********
    Περαστικά μας, καλή πείνα και καλός ξεσηκωμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΙακχεΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΠΑΠΑΤη ξεσκεπαστηκες κι εσυ

      Διαγραφή
  3. λειτουργικά εξυπηρετικοί
    και ανθρώπινα ευγενικοί
    μερικοι ταξιτζήδες
    οταν θελετε σωζεται τον κλάδο

    ΥΓ κι ας ειστε κ 'κοντοί'

    ΥΓ1 Κοτρωνη ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κόπηκε ο μισθός. Πάει και ο Πανάγος. Σιγά μην καθόταν ο καρεκλάκιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΩ ΟΙ ΔΥΟ ΦΑΚΛΑΝΕΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΝΕΛΙ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΓΡΟΣΙΑ

      Διαγραφή
  5. ΚΩΣΤΑΚΗ, ΛΑΘΟΣ ΠΡΑΜΑΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ. ΚΟΙΤΑΞΕ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ.ΔΙΩΞΑΤΕ ΤΟΝ ΡΩΝΑΝΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΛΩΝΙΖΕΙ Ο ΓΑΝΤΖΟΜΥΤΗΣ ΑΝΟΗΤΕ. ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΕΡΡΑΊΚΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΥΡΟΜΠΕΜΠΕΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν δεν κάνω λάθος ό Κοτρώνης αρνήθηκε να είναι υποψήφιος τον Σεπτέμβριο γιατί δεν μπήκε πρώτος στη λίστα , ενώ τον Γενάρη είχε έρθει με σταυρό 5ος !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. http://dominonews.gr/tha-ta-faei-o-skwros-ta-koustoumakia-kai-ta-tager/
    ΘΑ ΤΑ ΦΑΕΙ Ο ΣΚΩΡΟΑ ΤΑ ΚΟΥΣΤΟΥΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΓΙΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Για παρτυ σπυ σανοφαγε
    http://www.protothema.gr/world/article/681667/donald-trab-o-protos-amerikanos-proedros-sto-teihos-ton-dakruon-stin-ierousalim/
    Ξερεις εσυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΙΑΚΧΟΣ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΜΠΛΟΓΚ ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

* ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΟΝ BLOGGER.και ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΥΤΩΝ "

* Ο BLOGER ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓXΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗ "

* ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ, ΣΑΤΙΡΙΖΟΥΜΕ, ΛΟΙΔΩΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

* ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΘΙΓΟΜΕΝΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ

* ΚΑΘΕ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΑΣ ή ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΑΝΑΡΤΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ...

e-mail : iakxos.com@gmail.com,

ΚΑΙ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ